Mario Badescu

Glycolic Acid Toner

Storlek

233 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Exfolierande
Exfolierande
Anti-age
Anti-age
Lyster
Lyster
Blandhy
Blandhy
Fina linjer
Fina linjer
Fuktfattig
Fuktfattig
Lysterlös
Lysterlös
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 55567

Att upprätthålla och uppnå balans är avgörande när man tar hand om en blandhy, som ofta är benägen att få en oljig T-zon, men även har benägenhet att bli torr i andra delar av ansiktet.

En fuktfattig hud kräver en hudvårdsrutin med fokus på fuktintensiva formuleringar - lika viktigt är det att inkludera milda hydroxisyror i rutinen.

Mario Badescu Glycolic Acid Toner är ett milt ansiktsvatten som ljusar upp och balanserar huden efter ansiktsrengöring. Berikad med glykolsyra, grapefrukt och aloe vera som föryngrar, förfinar porer, minimerar fina linjer och rynkor, samtidigt som hudtonen förbättras.

  • Anti-aging
  • Alkoholfri
  • Föryngrar och förfinar
  • Förbättrar hudens yta och ger lyster

 

Användning:

Används två gånger dagligen, morgon och kväll.  Massera försiktigt ansiktsrengöringen i cirkulära rörelser på fuktad hud. Använd tillsammans med ett lämpligt ansiktsvatten och fuktkräm. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen.

 

*Rekommenderas inte för användning med receptbelagda mediciner, akneutbrott eller känslig hud. Undvik kontakt med ögonen. Vid kontakt, skölj väl med vatten. Om irritation uppstår och kvarstår, sluta använda produkten. Varning för solbränna: Denna produkt innehåller en alfahydroxisyra (AHA) som kan öka din huds känslighet mot solen. Använd solskydd och begränsa solens exponering vid användning av denna produkt.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.