Mario Badescu

Glycolic Grapefruit Cleansing Lotion

Storlek

259 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Lyster
Lyster
Djuprengörande
Djuprengörande
Fet
Fet
Salicylsyra
Salicylsyra
AHA-syra
AHA-syra
Glykolsyra
Glykolsyra
Fina linjer
Fina linjer

Beskrivning

Artikel: 55633

Att upprätthålla och uppnå balans är avgörande när man tar hand om en blandhy, som ofta är benägen att få en oljig T-zon, men även har benägenhet att bli torr i andra delar av ansiktet.

För att säkerställa att huden får en vacker lyster – utan att bli blank - använd produkter som är speciellt formulerade för att kontrollera hudens produktion av fett, rengöra porerna och uppmuntra balans i tilltäppt hud.

 

Mario Badescu Glycolic Grapefruit Cleansing Lotion innehåller AHA-syror som ger en effektiv exfoliering. Djuprengör porerna och avlägsnar döda hudceller, främjar hudens regenereringsprocess. Regelbunden användning ger en renare, klarare hud, samtidigt som fina linjer minskar och hudtonen blir jämnare.

  • Förnyar och avlägsnar tilltäpptheter, smuts och orenheter
  • Innehåller AHA-syra och glykolsyra som ger en effektiv exfoliering

Passar: Fet hud

 

Användning:

Använd två gånger dagligen, morgon och kväll efter ansiktsrengöring. Applicera på huden med en bomullsrondell eller med händerna. Undvik ögonområdet. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen.

*Rekommenderas inte för användning med receptbelagda mediciner, akneutbrott eller känslig hud. Om irritation uppstår och kvarstår, sluta använda produkten. Varning för solbränna: Denna produkt innehåller en alfahydroxisyra (AHA) som kan öka din huds känslighet mot solen. Använd solskydd och begränsa solens exponering vid användning av denna produkt.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.