Annemarie Börlind

Naturoyale Day Cream

Storlek

1 499 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Utjämnande
Utjämnande
Mogen
Mogen
Retinol
Retinol
Fina linjer
Fina linjer
Pigmenteringar
Pigmenteringar
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 88047

Lyft och lyx för mogen hud. Återfuktande sammetslen dagcrème med en kombination av innovativa ingredienser som förser huden med intensiv fukt där synligheten av fina linjer och rynkor reduceras*. Biolifting komplexet med vit tryffel förser huden med fukt och aktiverar cellförnyelseprocessen. De aktiva substanserna i strandlilja har en normaliserande effekt på hudens pigmenteringar och hjälper till att skydda huden mot fria radikaler. Parakrasse verkar återställande och stärker hudens kollagena nätverk. Rekommenderas för mogen hud som är i behov av vitalitet (hudålder ca 50+).
*18% minskning av rynkor efter 28 dagar. Vetenskapligt bekräftat resultat framtaget av oberoende testinstitut i en studie omfattande 20 kvinnor.


Mer om BIOKOMPLEX MED VIT TRYFFEL:
Tryfflar är svampar från phylum ascomycota som växer ungefär 30 cm under jord och vanligtvis vid rötter av ek- och poppelträd. De har en oregelbunden knölformad eller sfärisk form.
Den vita tryffeln (Tuber magnatum) är den dyrbaraste typen av tryffel. Vit tryffel innehåller stora mängder essentiella aminosyror och ett antal B-vitaminer. Effekten av Vitamin B3 kan likställas med retinol (ren form av vitamin A, även känd som vitamin A1); det bygger upp bindväv och hämmar enzymer som minskar produktionen av kollagen. Samtidigt är det mycket skonsamt mot huden.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.