Bioeffect

EGF Power Cream

Storlek

1 464 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Mogen
Mogen
Torr
Torr
Glycerin
Glycerin
Peptider
Peptider
Niacinamide
Niacinamide
Fina linjer
Fina linjer
Lysterlös
Lysterlös
Rodnad
Rodnad
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 97529
Bioeffect Egf Power Cream är en avancerad och djupt närande ansiktskräm som minskar synliga ålderstecken. Den här unika krämen innehåller kraftfulla växtaktiva ämnen som minskar synbart fina linjer och rynkor, gör huden fastare och mer elastisk samtidigt som den har en mjukgörande effekt. Egf Power Cream innehåller den revolutionerande ingrediensen EGF och andra kraftfulla växtbaserade ingredienser som tillsammans minskar synliga ålderstecken och förbättrar hudens utseende. Perfekt för en torrare eller mognare hudtyp.
·Reducerar fina linjer och rynkor
·Fasthetsgivande och ökar hudens elasticitet
·Närande och mjukgörande effekt
EGF (Epidermal Growth Factor) är ett protein som finns naturligt i huden, fungerar genom cell till cell kommunikation. När vi åldras avtar hudens naturliga produktion av EGF, cellkomunikatinen blir långsammare. Bioeffects produkter tillför växtbaserad EGF producerad i kornfrön, som säger åt huden att snabba på sin förnyelseprocess och återställa dess naturliga lyster. Resultatet fastare hud med ökad volym, fina linjer och rynkor reduceras samtidigt som fuktnivåerna ökar i huden och lystern maximeras.
Oridonin förbättrar kraftigt hudens utseende genom att sudda ut linjer, öka fastheten och elasticiteten och samtidigt stärka huden. Dessutom arbetar den med huden på ungefär samma sätt som EGF och de två ingredienserna samverkar för maximal effektivitet.
Niacinamid, även känt som vitamin B3, förbättrar hudstrukturen, jämnar ut hudtonen och ökar lystern samtidigt som den minskar förekomsten av fina linjer och rynkor.
Betaglukan är en lugnande ingrediens som även fungerar som en antioxidant. Den hjälper till att behålla en hälsosam hudbarriär och minimera rodnad och hudkänslighet.

EGF Power Cream innehåller även flera vårdande och återfuktande ingredienser. Hyaluronsyra stärker hudens fuktnivåer och minimerar fuktförlust. Hyaluronsyran i EGF Power Cream är otroligt liten och lätt (Super Low Molecular Weight, SLMW) som är särskilt utvecklad för att tränga djupare ner i huden. Sheasmör, skvalan och nattljusolja återfuktar och ger näring åt huden, samtidigt som de är en viktig källa till fettsyror.

Tips! För en extra närande och återfuktande effekt använd Egf Power Cream ovanpå ditt Bioeffect serum.
Applicera i ansiktet, på halsen och dekolletaget både morgon och kväll. Massera varsamt in i huden med mjuka cirkulära rörelser.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.