Bioeffect

Hydrating Cream

Storlek

907 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Återfuktande
Återfuktande
Lyster
Lyster
Normal
Normal
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
E-vitamin
E-vitamin
Peptider
Peptider
Lysterlös
Lysterlös

Beskrivning

Artikel: 89900
Bioeffect Hydrating Cream är en fuktkräm med en djupverkande återfuktande effekt som ger en ljuvligt mjuk hud med strålande lyster. Det är en ny och förbättrad version av vår omåttligt populära fuktkräm Bioeffect Daytime, nu i en ny sammansättning utan parfym och silikon. Detta fantastiska tillskott till Bioeffect-hudvårdsrutin kan användas antingen separat eller över ett Bioeffect-serum för en extra återfuktande och närande effekt.
·Oljefri fuktkräm som återfuktar på djupet
·Mjukgörande och lystergivande effekt
·Innehåller skyddande antioxidanter
BIOEFFECT HYDRATING CREAM innehåller flera återfuktande ämnen, framförallt hyaluronsyra, E-vitamin och triglycerider av kaprinsyra och kaprylsyra. Hyaluronsyra har återställande egenskaper och höjer hudens fukthalt, ger lindring och skyddar mot fuktförlust. Den kan binda 1 000 gånger sin vikt i vatten vilket gör den till ett optimalt återfuktande ämne för alla hudtyper. E-vitamin är en av de mest kända och beforskade antioxidanterna för kroppen och huden. Det förekommer naturligt i människans hud, men om huden utsätts för konstant miljöpåverkan utan solskydd kan det resultera i utarmning. Triglycerider av kaprinsyra och kaprylsyra, avslutningsvis, är en blandning av fettsyror från kokosnöten som kan bidra till att återfukta hudens ytskikt och förhindra fuktförlust.
Dock är det viktigaste ämnet när det gäller återfuktningen av huden är förstås EGF (Epidermal Growth Factor). Vi talar ofta om dess fantastiska antiaging-effekt som boostar produktionen av kollagen och elastin i de djupaste hudlagren. Men EGF bidrar även till att huden binder fukt vilket gör att den förblir återfuktad längre.
Tips! Använd över ditt BIOEFFECT-serum för en extra återfuktande och närande effekt
Använd dag och/eller natt. Applicera krämen på rengjord hud i ansiktet och på halsen, massera in den varsamt i uppåtgående rörelser.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.