Bioline Jatò

Proceutic SOS Recovery Cream

Storlek

695 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Lugnande
Lugnande
Återfuktande
Återfuktande
Rodnad
Rodnad

Beskrivning

Artikel: 88578

En rik fruktgivande creme som stärker hud som fått en framkallad känslighet exempelvis efter laserbehandling, kemiska peels eller solskadad hud. Passar alla som vill påskynda hudens egen läkningsprocess. Passar alla hudtyper, för att påskynda en läkningsprocess i huden. Stärkande, mildrande och återfuktande.
Aktiva ingredienser:

  • Prebiotika - Prebiotika är en form av kolhydrat som fungerar som näring för hudens naturliga mikroflora. Bidrar till tillväxt av de goda bakterierna, samtidigt som skadliga bakterier i huden hämmas. Detta bidrar till en balanserad mikroflora för en friskare mer återfuktad hud. Verkar lugnande och stärker en känslig hud.
  • Lakritsextrakt - Antiinflammatoriska egenskaper. Dämpar rodnader i huden och verkar lugnande.
  • Hyaluronsyra - Viktigt fuktprotein som finns naturligt i huden och har en unik förmåga att locka till sig och behålla mer än 1000 gånger sin egen vikt i vatten. Hyaluronsyran har med andra ord intensivt fuktbindande och fuktbevarande egenskaper, vilket lämnar huden återfuktad och fyllig.


Användning:
Applicera på rengjort hud, morgon och kväll.
Notera att du får bäst resultat när Proceutics produkter används tillsammans med Proceutics professionella ansiktsbehandlingar på hudvårdssalong. En kur på 6 veckor med behandlingar och hemvårdsprodukter är rekommendationen.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.