Elizabeth Arden

White Tea Skin Replenishing Micro-gel Cream

Storlek

759 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Veganskt
Veganskt
Känslig
Känslig
Fina linjer
Fina linjer

Beskrivning

Artikel: 107524

White Tea Skin Solutions är en vegansk hudvårdsserie från Elizabeth Arden som skapats med naturens potenta antioxidant EGCG som finns i vitt te, för att ge huden ungdomlig vitalitet och för att stärka hudens försvarskraft. Varje formula är noga utformad med EGCG, bioteknik för att stärka det naturliga kollagenet i huden på bara 6 timmar. Upplev de sensoriska texturerna och rena formulas med hållbart framtagna ingredienser och förpackningar. Skonsam hudvård som passar alla - även de med känslig hud.

White Tea Skin Solutions Replenishing Micro-Gel Cream är en ansiktskräm som innehåller antioxidantrika EGCG* och över 6 000** fina mikrodroppar som omedelbart återfuktar, ljusar upp och fulländar hudens utseende. På bara 15 minuter fördubblas hudens fuktnivå*** och efter 14 dagar är 95 % överens om att fina linjer har reducerats****. Denna lätta gelkräm är framtagen med uppljusande Angelica Root Extract och smälter mjukt in i huden för att ge omedelbar och långvarig återfuktning. Krämen är även kliniskt bevisad att förbättra hudtexturen och elasticiteten. Passar alla hudtyper - även en känslig hud. Vegansk.

* Epigallocatechin gallat glukosid, en aktiv molekyl i vitt te.

** I varje burk på 50 ml.

*** Baserat på en instrumentell utvärdering av 34 kvinnor i åldern 25-60 år efter första appliceringen, inklusive de med känslig hud.

**** Baserat på en konsumentstudie av 59 kvinnor, 25-60 år, efter 2 veckors användning, inklusive de med känslig hud.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.