Linda Johansen Skincare

Luxe Lift No.1 Day Cream

SPF 30

Storlek

999 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

SPF 30-40
SPF 30-40
Vegansk
Vegansk
Återfuktande
Återfuktande
Lyster
Lyster
Torr
Torr
Normal
Normal
Känslig
Känslig
Peptider
Peptider
Salicylsyra
Salicylsyra
Lysterlös
Lysterlös

Beskrivning

Artikel: 96608

”Ibland känns inte dagkrämer lika potenta som nattprodukter, men den här formulan är fullpackad med bra ingredienser som hjälper huden att se fast ut och full av lyster, samtidigt som den skyddas mot miljöskador. Jag utformade den för att vara lätt också – så att den aldrig känns tung på din hud.” Linda x

Den här rika men ändå lätta formulan som är fullpackad med betydande aktiva ingredienser har skapats för att åstadkomma en synbar skillnad. Växtbaserade EGF:er kombineras med tre olika peptider och tillsammans hjälps de åt att reparera, ge fasthet åt och stärka mogen hud, motverka förlust av elasticitet och skydda mot miljö- och solskador. Naturliga oljor som är rika på omega ger näring på djupet och återfuktar alla hudtyper utan överdrift.

Applicering:

Använd endast ett pumptryck och värm produkten mellan dina handflator för att mjuka upp de naturliga växtoljorna och låt formulan försvinna ner i huden. Applicera efter rengöring, ovanpå ditt serum.
Varenda formula i Lindas Luxe Lift-kollektion är koncentrerad, så du behöver inte mer än en ärtstor mängd – ungefär ett pumptryck. Om det tar lång tid att massera in produkten i huden efter appliceringen har du förmodligen tagit för mycket.

DE FRÄMSTA FÖRDELARNA

• En rik krämig formula som är lätt och lättabsorberad

• Boostar hudens elasticitet och återhämtningsförmåga

• Skyddar mot UV-strålar och fria radikaler

• Kraftfull anti-aging-formula med peptider, EGF och växtoljor

• Lämplig för torr/normal/känslig hud

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.