0 Varukorg

20% RABATT PÅ NÄSTAN ALLT MED KOD: "FORYOU20" | ENDAST IDAG!

MARIA ÅKERBERG Face Balm Gentle 10 ml

Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Fri frakt över 199 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Face Balm Gentle 10 ml Maria Åkerberg Dagkräm

Egenskap Lyster, Återfuktande, Lugnande
Hudtyp Känslig, Alla hudtyper
SPF Ingen SPF
Sustainable Beauty Ekologiskt, Naturligt
Tillverkningsland Sverige
Volym 10ml
Face Balm Gentle är en silkeslen balm som har en rik sammansättning av växtoljor och eteriska oljor så som apelsin, lavendel, neroli och olibanum som verkar närande och lugnande som stärker hudbärriären. Innehåller havtornsolja som är mjukgörande och bra för en känslig hud. Passar alla hudtyper, även de känsliga. Oljor från nyponfrö, gurkört, jojoba och squalene från olivolja ökar fukthalten i huden och förbättrar motståndskraften. Hudens lyster och elasticitet förbättras markant.

Havtornsolja är rik på antioxidanter, fettsyror och c-vitamin och har välgörande egenskaper vid besvär med slemhinnor och skador på huden. Kliniska studier har visat att havtornsolja påskyndar och främjar läkning av huden vid bland annat brännskador och Atopiskt eksem. Oljan hjälper även cellerna att repareras och är bra mot torra slemhinnor i underlivet.

Neroliolja kommer från blommorna på pomeransträdet. Den lindrar och lugnar huden, stimulerar cellförnyelse samt förebygger brustna blodkärl. Oljan används mot graviditetsstrimmor, rynkor och skadad hud.

Nyponfröolja hjälper huden att nyskapas.

Squalane från olivolja förbättrar celldelningen i huden samt är fuktighetsbevarande och balanserande. Squalene banar också väg för A-vitaminet i nyponfröoljan.

Gurkörtsolja ökar cellernas syreupptagning och motståndskraft samt förebygger torr hud.

Olibanumoljan kommer från kådan på olibanumträdet. Oljan är stärkande, cellstimulerande och används här för att förebygga rynkor.

Lavendelolja stimulerar cellförnyelsen, verkar balanserande, renande och lugnande.
Upptäck mer som Face Balm Gentle

Recensioner

Produkten har lagts i kundvagnen