Mario Badescu

Oil Free Moisturizer

SPF 30

Storlek

359 kr
Bevaka
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

SPF 30-40
SPF 30-40
Återfuktande
Återfuktande
Fuktfattig
Fuktfattig
Pigmenteringar
Pigmenteringar

Beskrivning

Artikel: 55576

Att upprätthålla och uppnå balans är avgörande när man tar hand om en blandhy, som ofta är benägen att få en oljig T-zon, men även har benägenhet att bli torr i andra delar av ansiktet.

En fuktfattig hud kräver en hudvårdsrutin med fokus på fuktintensiva formuleringar - lika viktigt är det att inkludera milda hydroxisyror i rutinen.

Eftersom en känslig hy reagerar relativt enkelt som svar på yttre faktorer, föreslår Mario Badescus hudspecialister en enkel och mild rutin bestående av lindrande, lugnande ingredienser.

 

Oil Free Moisturizer är Mario Badescus bästsäljande fuktkräm, utformad för att ge långvarig återfuktning och skydd. Den lätta, oljefria formulan är berikad med extrakt av grönt te – som är rikt på antioxidanter – som skyddar mot fria radikaler. Innehåller solskydd, SPF30, för att skydda huden mot solexponering som kan leda till för tidigt åldrande och pigmenteringar.

  • Fuktkräm berikad med antioxidanter
  • Oljefri formula
  • SPF 30

Passar: Alla hudtyper

 

Användning:

Applicera på rengjord hud, dagligen innan solexponering. Undvik ögonområdet. Återapplicera under dagens gång för att bibehålla skyddet. Använd under makeup eller ensam. Skölj omedelbart vid kontakt med ögonen.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.