Mizon

UV Sun Protector Cream

Storlek

235 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Återfuktande
Återfuktande
Glycerin
Glycerin
Salicylsyra
Salicylsyra

Beskrivning

Artikel: 69452

En återfuktande kräm med SPF 50 för att skydda huden mot daglig exponering för både UVA- och UVB-strålning. UV Sun Protector Cream är lätt i texturen och lägger sig naturligt på huden utan att kännas vit eller kladdig. Formulan innehåller bl.a uppljusande niacinamide som även stärker hudbarriären och förebygger ojämn pigmentering, fuktbindande hyaluronsyra och skyddande extrakt från broccoli som även är rikt på antioxidanter.

UV Sun Protector Cream passar till precis alla hudtyper då den inte täpper till porerna och har en såpass lätt textur, den är även lämplig för en känslig hud.

  • SPF 50+, PA+++

  • Lätt textur

  • Fuktgivande

  • Uppljusande

Innehåll: 50 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.