Lenoites

Pure Premium Organic Reusable Rounds, Refill

Variant

195 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt.

Höjdpunkter

Ekologiskt
Ekologiskt

Beskrivning

Artikel: 111853

Var snäll mot planeten och din hud med dessa miljövänliga alternativ Lenoites ekologiska rengöringspads i bambu är gjorda av 100% naturligt material och hjälper till att hålla din hud fräsch och ren. De kan återanvändas upp till 1000 gånger och sedan återvinnas då de är biologiskt nedbrytbara.

"Fördelar

• Oavsett om du rengör ansiktet eller applicerar toner är detta miljövänligare än traditionella bomullsrondeller.

• Medan vissa rondeller endast fungerar för antingen ansiktsvatten eller ansiktsrengöring, klarar dessa båda.

• De har en ögla så att du kan låta dem hängtorka om du önskar.

• Den något grövre sidan är bra för att försiktigt avlägsna döda hudceller, men det finns också en mjukare sida för känsliga områden, exempelvis ögonområdet.

• När du har slitit ut dom tillräckligt, lägg dem i din kompostbehållare så kommer de att brytas ned biologiskt (det tar i snitt runt 3 månader tills den är helt försvunnen).

Skötsel

Efter att du rengjort ansiktet med rondellerna, skölj rondellerna direkt med vatten. Detta kommer att hjälpa till att ta bort det mesta av produktuppbyggnaden, minska fläckar och förlänga rondellernas livstid. Lägg använda rondeller direkt i en tvättpåsen och tvätta tillsammans med din tvätt. Låt självtorka.

Produktdetaljer Antal: 5 st Storlek: 14 x 8 mm Färg: Vit Tyg: Organic Bamboo Cotton Certifikationer: GOTS Organic Certified and OEKO-TEX 100 Certified Non-Toxic.

Vad gör den magisk?

• Två sidor, en mjuk sida med frottéstruktur för att ta bort smink och orenheter och en annan sida som är ultramjuk för känslig hud och känsliga områden, så som ögonen.

• Återanvändningsbara, snällt mot plånboken och planeten.

• Perfekt tunna för att skonsamt torka samt inte absorbera för mycket produkt, samtidigt som de är tillräckligt tjocka för att hålla länge. "

"Användning

Applicera din favoritrengöring, ansiktsvatten eller sminkborttagningsmedel på rondellerna och svep försiktigt över ansiktet för att avlägsna smink. Använd den mjuka frottéstrukturen för att ta bort smink från din hud och den ultramjuka sidan för att ta bort smink på känsliga områden, som runt dina ögon."

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.