Annemarie Börlind

Naturoyale Night Cream

Storlek

857 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt.

Höjdpunkter

Anti-age
Anti-age
Mogen
Mogen
Retinol
Retinol
Lysterlös
Lysterlös
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 88048

Lyft och lyx för mogen hud. Silkeslen nattcrème som arbetar vitaliserande på huden med dess stimulerande antiage komplex. Biolifting komplexet med vit tryffel förser huden med fukt och aktiverar cellförnyelseprocessen medan du sover. Med extrakt från vit lupin som boostar hudens egen produktion av elastin och kollagen och bidrar till minskad synlighet av linjer och rynkor*. Huden vaknar med en ungdomlig lyster. Rekommenderas för mogen hud som är i behov av vitalitet (hudålder ca 50+).
*20% minskning av rynkor. Vetenskapligt bekräftat resultat framtaget av oberoende testinstitut i en studie omfattande 20 kvinnor.

Mer om BIOKOMPLEX MED VIT TRYFFEL:
Tryfflar är svampar från phylum ascomycota som växer ungefär 30 cm under jord och vanligtvis vid rötter av ek- och poppelträd. De har en oregelbunden knölformad eller sfärisk form.
Den vita tryffeln (Tuber magnatum) är den dyrbaraste typen av tryffel. Vit tryffel innehåller stora mängder essentiella aminosyror och ett antal B-vitaminer. Effekten av Vitamin B3 kan likställas med retinol (ren form av vitamin A, även känd som vitamin A1); det bygger upp bindväv och hämmar enzymer som minskar produktionen av kollagen. Samtidigt är det mycket skonsamt mot huden.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.