0 Varukorg

Biotherm Aquasource Everplump Night Masque 30 ml

Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Fri frakt över 199 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Aquasource Everplump Night Masque 30 ml Biotherm Nattkräm

Egenskap Återfuktande
Hudtyp Alla hudtyper
Volym 30 ml

Aquasource Everplump Night Mask är en underbar nattcreme med unik geltextur som ger samma känsla som en nattmask. Vakna upp till en fylligare, spänstigare och mer återfuktad hud. Aquasource Everplump Night Masque passar alla hudtyper och verkar under natten när huden som mest mottaglig för extra vård och får optimalt utbyte av en närande nattcreme.

För att verkligen fylla på och behålla fukten längre har Biotherm skapat en konsistensinnovation: en "bounce-back"-konsistens med förmågan att omvandla sig på huden som ett "minnes-skikt". Cremen innehåller algen Life Plankton™ som härstammar från varma thermaliska källor i Frankrike. Life Plankton™ innehåller nyckeln till Biotherms hudvård. Den omfattande forskningen som pågått mer än 60 år, har upptäckt att Life Plankton™ är en av de unika och aktiva ingredienserna som kan erbjuda ett tillräckligt brett spektrum av egenskaper.

Life Plankton ™ är innehåller 35 olika vitaminer, mineraler och spårämnen, som har en närande, fuktgivande och lugnande effekt på huden. Namnet säger allt, Life Plankton™ ger helt enkelt huden nytt liv samtidigt som den reducerar rodnad och skyddar huden.

Upptäck mer som Aquasource Everplump Night Masque

Recensioner

Produkten har lagts i kundvagnen