Estée Lauder

Revitalizing Supreme+ Night Cream

Storlek

1 000 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt.

Höjdpunkter

Anti-age
Anti-age
Normal
Normal
Torr
Torr
Blandhy
Blandhy
Fina linjer
Fina linjer
Rynkor
Rynkor
Lysterlös
Lysterlös

Beskrivning

Artikel: 103000
Kraften finns i huden. Upplev en fastare, mer strålande och återställd hud med en uppstramad känsla. Vakna med ett strålande utseende – varje morgon.
Denna fylliga, otroligt närande och mångsidiga kräm passar extra bra att använda under natten. Den gör att huden känns fastare och minskar synliga linjer när du sover.

• FRÄSCHAR UPP huden med dubbelt koncentrerat moringaextrakt och Collagen Boosting Technology som hjälper till att ge huden ny energi och gör att den känns fastare och ser mer lyft ut. Det här är viktigt eftersom den naturliga proteinproduktionen är som högst medan du sover.
Kvinnorna höll med: 94 % ansåg att huden kändes fastare*
• SKAPAR en fräsch lyster på morgonen. Med extrakt av lavendelblomma hjälper den till att förnya och fylla på hudens celler på ett naturligt sätt över natten.
• VÅRDAR med hyaluronsyra för intensiv återfuktning i 24 timmar – eftersom huden förlorar vatten snabbare på natten.
• EFFEKTIV SYNERGI: De kombinerade effekterna av vårt koncentrerade moringaextrakt, lavendelextrakt och boostande teknik hjälper till att förstärka hudens egen produktion av utfyllande hyaluronsyra med 80 %.**

Huden får näring på djupet, förnyas och blir fylligare. Den känns mjuk och smidig. Den ser mer lyft ut.
Kan även användas på halsen.
Exklusivt moringaextrakt
Moringa kallas ofta för ”mirakelträdet” och är en av de mest effektiva ingredienserna med föryngrande kraft som vi någonsin har upptäckt. Vårt extrakt skapas genom en exklusiv patentsökt process och innehåller ett kraftfullt protein som hjälper hudens olika anti-ageing-processer.

* Konsumenttest på 100 kvinnor efter att ha använt produkten i 4 veckor.
**In vivo-test efter 3 dagar.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.