Annemarie Börlind

ZZ Sensitive Regenerative Eye Cream

Storlek

299 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk
Ekologisk
Ekologisk
Återfuktande
Återfuktande
Känslig
Känslig
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 88015

En ögoncrème som lugnar den känsliga huden runt ögonen och reducerar synligheten av rynkor. Pre- och probiotika komplexet i produkten hjälper hudens mikroflora att återfå sin balans. Tack vare dessa normaliserande effekter tillåts Golden Orchid att uppnå sin fulla potential och verka för att lindra och lugna huden. En god hudbarriär ger minskad känslighet, reaktivitet och en mer hälsosam ögonhud.
Rekommenderas för känslig hud som har lätt att reagera på stress, kyla och värme eller vara överkänslig mot dofter och färgämnen.

Det innovativa komplexet av pre- och probiotika återställer hudens balans och hudflora. Den normaliserar huden genom att stärka bildningen av de fördelaktiga och goda bakterierna för att bibehålla en hälsosam och normal kondition av huden. Det är enbart genom denna normalisering av den känsliga huden som den kan förberedas för adderande hudvård. Prebiotika utvinns ut sockerarter från Yacónroten, majs och rödbetor. Probiotika i form av Lactobacillus, mjölksyrabakterier, stärker hudens immunförsvar samt främjar cellförnyelsen och får hudstrukturen att se jämnare ut. Tillsammans skapar de tillväxt av hudens goda bakterier som normaliserar hudens yttersta bakterieflora.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.