Bioline Jatò

Proceutic Clean Biotic Face & Eyes Delicate Cleanser

Storlek

515 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Djuprengörande
Djuprengörande
Återfuktande
Återfuktande
Fuktfattig
Fuktfattig
Rodnad
Rodnad

Beskrivning

Artikel: 88572

Djuprengörande multifunktionell 3-i-1-rengöring för ansikte och ögon. Tar bort makeup och rengör huden på djupet. Är även pH-balanserad vilket innebär att du inte behöver ansiktsvatten efter denna rengöring. Passar ALLA hudtyper, även den mest känsliga och fuktfattiga huden.
Egenskaper: Djuprengörande, löser upp makeup, pH-balanserad.
Aktiva ingredienser:

  • Destillerat trollhasselextrakt - Innehåller naturligt åtstramande ämnen och verkar porsammandragande. Trollhassel är naturligt antiinflammatoriskt och dämpar rodnader samt lugnar irriterad hud.
  • Pantenol - Även kallad vitamin B5, mest känd för sina återfuktande egenskaper då den både drar till sig fukt och även bevarar fukten i huden. Pantenol stärker upp hudens barriärfunktion vilket bidrar till en mer motståndskraftig hud för yttre faktorer så som miljöföroreningar. Pantenol påskyndar även hudens egen läkningsprocess.
  • Prebiotika - Prebiotika är en form av kolhydrat som fungerar som näring för hudens naturliga mikroflora. Bidrar till tillväxt av de goda bakterierna, samtidigt som skadliga bakterier i huden hämmas. Detta bidrar till en balanserad mikroflora för en friskare mer återfuktad hud. Verkar lugnande och stärker en känslig hud.

Användning:
Använd morgon och kväll. Fungerar som en micellär regöring. Gelstruktur som appliceras på fuktade pads och sedan drar över ansiktet. Tvätta av med vatten eller med fuktade pads.
Notera att du får bäst resultat när Proceutics produkter används tillsammans med Proceutics professionella ansiktsbehandlingar på hudvårdssalong. En kur på 6 veckor med behandlingar och hemvårdsprodukter är rekommendationen.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.