Q+A

Seaweed Peptide Eye Gel

Storlek

99 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Veganskt
Veganskt
Glycerin
Glycerin
Peptider
Peptider
Fina linjer
Fina linjer
Rynkor
Rynkor
Svullnad
Svullnad

Beskrivning

Artikel: 102286
Seaweed Peptide Eye Gel från Q+A är en ögongel med tångpeptider som lugnar och skyddar området runt ögonen. Ögongelen dämpar svullnad, boostar kollagennivån och lämnar huden under ögonen fast, klar och pigg.

Nyckelingredienser
Pure Peptide
Pure Peptide är kollagens bästa vän. Kollagen och peptider arbetar tillsammans i en process kallad kollagensyntes som förnyar huden och minskar ålderstecken. Att upprätthålla kollagennivån är viktig i alla hudvårdsrutiner med fokus att hantera fina linjer rynkor.

Aloe Vera 
Aloe Vera är rik på polysackarider, en molekyl som återfuktar huden medan den skapar en skyddande barriär mot sol och föroreningar. Den höga koncentrationen av A och E-vitaminer samt mineraler gör denna ingrediens till en kraftig återfuktare. Aloe Vera är känd för sina lugnande egenskaper._x000B_
Witch Hazel 
Denna magiska ingrediens är rik på antioxidanter och lindrar hudirritation med en kylande effekt. Tack vare de antiinflammatoriska och uppstramande egenskaperna kan trollhassel reducera svullnad och lugna området under ögonen samtidigt som den ger en uppstramande effekt.

Seaweed Eye Gel passar för normal, känslig, fet, stressad och kombinationshy.
97% Naturliga ingredienser. Vegansk. Utan parfym.

Hur?
Applicera på området under ögat. Klappa försiktigt med fingertopparna tills all vätska absorberats. Används morgon och kväll.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.