Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Peel Pads 270 ml

665 kr 665
Lägg i varukorgen
Endast 2 kvar! Redo att skickas idag.
Fri fraktSnabb leveransFria returer

Beskrivning Un-Wrinkle, Peter Thomas Roth Peeling & Ansiktsskrubb

EAN 670367249765
Egenskap Lyster, Återfuktande, Jämnar ut hudton
Hudtillstånd Ojämn hudstruktur, Pigmenteringar, Förstorade porer, Rynkor, Fina linjer
Hudtyp Mogen, Alla hudtyper
Nyhetsdatum 2017-09-15
Produkttyp Pads
Storlek Mellan
Volym Peel Pads 270 ml

Mild, men effektiv daglig peeling innehållande det proprietära 20% komplexet bestående av alfa, beta, gamma- och aminosyror som är peptidernas byggstenar. I kombination med kraftfulla växtextrakt och antioxidanter tar de fram en vacker, klar hud med en naturlig lyster.

Utformad som en kemisk exfoliering för att hjälpa huden att optimera absorberingen av efterföljande produkter. Dessa unika parfym- och alkoholfria peelingpads är även fyllda av fuktgivande egenskaper som ökar cellförnelsen och läkning av hudbarriären samtidigt som huden exfolieras.

Minimerar porer, tydliggör och minskar fina linjer, rynkor och ojämn hudton. Huden återupplivas och blir jämnare, fastare och silkeslen. pH-nivå 6.0 - 7.0 Passar alla hudtyper. Använd inte om du förnärvarande använder Accutane, Retin-A eller Renova.

Användning:
För oljig hud, använd 1-2 gånger dagligen på morgon och/eller kvällen.

För normal eller torr hud, använd 1-3 gånger i veckan till att börja med.

Arbeta varsamt med padsen på rengjort ansiktet och dekolletage. Låt verka i cirka 60 sekunder eller upp till 3 minuter, för en mer intensiv behandling. Skölj noggrant med vatten för att neutralisera peelingen och klappa sedan huden torr.

En lätt stickande känsla efter applicering är normalt. Kan även rekommenderas att använda på händerna (Bra som peeling vid synliga kärl).

Denna produkt innehåller en alfahydroxidsyra (AHS) som kan öka hudens känslighet mot solen och särskilt risken för solbränna. Använd därför solskyddsfaktor innan direkt solexponering, då solen är som starkast. Endast för externt bruk.

Upptäck mer som Un-Wrinkle
Produkten har lagts i kundvagnen