Babor

Doctor Babor Refine Set

Storlek

819 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Lugnande
Lugnande
Lyster
Lyster
Torr
Torr
Niacinamide
Niacinamide
C-vitamin
C-vitamin
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Peptider
Peptider
Lysterlös
Lysterlös
Pigmenteringar
Pigmenteringar
Rodnad
Rodnad
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 97056

Ett set med Rebalancing Liquid, Detox Lipo Cleanser samt 3 Doctor Babor Ampuller. Värde: 1218 kr.


Rebalancing Liquid:
Vårdande och balanserande ansiktsvatten för alla hudtyper. Innehåller betaglucan som stärker hudens immunsystem och har en mycket lugnande effekt på huden, reducerar rodnader och minskar känslan av hud som stramar. Ansiktsvatten som avslutar och kompletterar rengöringsritualen. Återfuktar huden och förebygger hudreaktioner som rodnad och irritation. Stärker huden med betaglukan, skyddar mot fria radikaler med glutation och reglerar pH-värdet med aminosyran capryloyglycin. Applicera på en bomullspad efter rengöring eller peeling och svep över ansikte, hals och dekolletage. Följ upp med dina vanliga hudvårdsprodukter.
Detox Lipo Cleanser:
Djuprengörande balm med skyddande effekt mot föroreningar. Rengöring med LipoTherm-formula som smälter i kontakt med huden. Den lätt värmande effekt som utvecklas när krämen appliceras öppnar upp porerna och löser upp djupt sittande tilltäpptheter. När man sedan tillsätter vatten förvandlas den till en rengöringsmjölk. Innehåller ett detox-komplex med bioflavonoider av citron, broccoli och aloe vera som skyddar huden mot miljörelaterad stress och fria radikaler samt aktiverar hudens eget bildande av detox-enzymer.
Använd morgon och kväll. Applicera 1-2 pump på torr hud med lätt massage över ansikte, hals och dekolletage. Fukta sedan händerna och massera huden tills produkten omvandlas till en mjölkig emulsion, avlägsnas sedan med vatten.
DOCTOR BABOR 3X AMPULLER
Hyaluronic Acid Power Serum Ampoules innehåller 8 olika hyaluronsyror och tripeptider som återfuktar intensivt alla hudlager. Så många olika storlekar av hyaluronsyra ger en överlägset bättre fuktbindande funktion och längre återfuktande effekt.
- Ökar hudens nivå av fukt
- Utfyllande effekt
- Förbättrar hudens elasticitet
Resultat: Återfuktad, fylld och fräsch hud
Vitamin C Power Serum Ampoules innehåller 20 % stabilt C-vitamin samt 2D-hyaluronsyra och hudidentisk linolsyra som tillsammans jobbar för att balansera hudtonen och reducera framträdandet av pigmenteringar, stimulera kollagensyntesen och ge huden lyster med direkt effekt.
- Jämnar ut hudton och ojämnheter i huden
- Hjälper till att reducera synbarheten av linjer och rynkor
- Skyddar mot oxidativ stress
Resultat: Jämnare hudton med mer lyster
Peptides Power Serum Ampoules består av en kombination av tre biomimetiska peptider, organiskt kisel och 2D-hyaluronsyra. De stimulerar tillväxtfaktorerna i huden, EGF och FGF. Dessa sätter igång processer som är jämförbara med de processer som blir aktiva när huden skadas. De skickar alltså signaler som aktiverar hudens egna reparationsmekanismer och stimulerar uppbyggnaden av kollagen och elastin.
- Aktiverar och påskyndar hudens förnyelseprocess
- Boostar hudens egna förnyelsemekanismer
- Hjälper till att bibehålla hudens elasticitet.
Resultat: Ger en fastare, slätare hud med ökad elasticitet

 

Innehåll:

  • Rebalancing Liquid, 200 ml 
  • Detox Lipo Cleanser, 100 ml 
  • Doctor Babor Ampuller, 3x2 ml

 

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.