bareMinerals Skinsorials Blemish Remedy Anti-Imperfection Serum 30ml

599 kr 599
Lägg i varukorgen
Endast 4 kvar! Redo att skickas idag.
Fri fraktSnabb leveransFria returer

Beskrivning Skinsorials, 30ml bareMinerals Serum & Ansiktsolja

EAN 098132445745
Egenskap Lugnande
Hudtillstånd Blank hy, Finnar, Ojämn hudstruktur
Hudtyp Fet, Blandhy
Nyhetsdatum 2016-12-27
Produkttyp Flytande
Volym Blemish Remedy Anti-Imperfection Serum 30ml

Med bareMinerals passion för hudälskande ingredienser har de tagit fram Blemish Remedy™ Anti-Imperfection Serum med ett holistiskt tänk. Detta genom att integrera de oljeabsorberande fördelarna från mineralen zink och naturligt framställda botaniska extrakt för att effektivt – men skonsamt– bekämpa och förebygga blemmor och samtidigt nära och mjukgöra huden. Dermatologiskt testad. Icke-komedogen.

Denna oljefria formula jobbar på tre sätt för att förbättra hudens utseende:

1: Bekämpar blemmor: Främjar din huds naturliga klarhet. Kombinationen av ingredienser hjälper effektivt till att få bort blemmor och förebygger nya utbrott. Den oljeabsorberande mineralen zink hjälper till att få bukt med överflödig olja som annars kan leda till att blemmor uppkommer.

2: Lugnar huden: Älggräs extrakt hjälper till att uppmuntra hudens naturliga försvar mot bakterier som kan orsaka blemmor, och lakritsrot extrakt hjälper till att hålla huden lugn och minska synligheten av rodnad.

3: Jämn textur: Innehåller ett hudutjämnande komplex med algextrakt för att bibehålla huden mjuk och förebygga torrhet som kan leda till grov textur och flagnande hud.

Användning:
Applicera 3-4 droppar på rengjort ansikte. Använd morgon och kväll efter Skinlongevity Vital Power Infusion under din fuktkräm. Undvik ögonområdet. Om torrhet eller flagnande hud uppkommer minska användningen till en gång per dag eller varannan dag.

Upptäck mer som Skinsorials
Produkten har lagts i kundvagnen