0 Varukorg

bareMinerals Skinsorials Eternalixir Skin-Volumizing Oil Serum 30 ml

Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Fri frakt över 199 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Skinsorials 30 ml bareMinerals Serum & Ansiktsolja

Egenskap Lyster, Återfuktande, Anti-age
Hudtillstånd Ojämn hudstruktur, Fina linjer
Hudtyp Mogen, Alla hudtyper
Produkttyp Flytande
Volym Eternalixir Skin-Volumizing Oil Serum 30ml
Eternalixir™ Skin-Volumizing Oil Serum är ett unikt mineralberikat tvåfas serum. Laddad med kalcium som stärker upp huden och groblad extrakt som har volymgivande fördelar samt vitaminer och andra noga utvalda ingredienser. Genom att kombinera effekten av en djupt närande olja med ett snabbabsorberande, effektivt anti-aging serum, ger Eternalixir ™ näring på djupet och bevarar hudens ungdomlighet och lyster. Dermatologiskt testad. Icke-komedogen.

Denna tvåfas formula jobbar på tre sätt för att göra huden otroligt mjuk och ge den näring och ungdomlig lyster:

1. Främjar hudens ungdomliga utseende; Groblads extrakt för att förbättra utseendet på ansiktsvolym för ett mer ungdomligt utseende.

2. Förstärkt motståndskraft : Innehåller mineralen kalcium för att stärka och förbättra hudens fuktbarriär, samt aminosyror och vitamin B3 som bidrar till att öka hudens elasticitet och främja frisk hud.

3. Återfuktar på djupet och ger näring: Innehåller en blandning av närande nattljus, antioxidantrik nyponfröolja och återfuktande Baobabfröolja.

Användning:
Skaka flaskan väl så att oljan och serumet blandas. Applicera 3-4 droppar på ansikte och hals morgon och kväll efter Skinlongevity Vital Power Infusion under din kräm.
Upptäck mer som Skinsorials

Recensioner

Produkten har lagts i kundvagnen