Kategorier
Filtrera

bareMinerals Skinsorials Eternalixir Skin-Volumizing Oil Serum 30ml

bareMinerals Skinsorials Eternalixir Skin-Volumizing Oil Serum 30ml
Endast 1 kvar!
20% RABATT
20% RABATT
bareMinerals Skinsorials Eternalixir Skin-Volumizing Oil Serum 30ml
Endast 1 kvar!
495 kr 495 619 kr
Butikspris: 665 kr Du sparar: 170 kr
I lager
Fri fraktSnabb leveransFria returer

Beskrivning Skinsorials, 30ml bareMinerals Serum & Ansiktsolja

Eternalixir™ Skin-Volumizing Oil Serum är ett unikt mineralberikat tvåfas serum. Laddad med kalcium som stärker upp huden och groblad extrakt som har volymgivande fördelar samt vitaminer och andra noga utvalda ingredienser. Genom att kombinera effekten av en djupt närande olja med ett snabbabsorberande, effektivt anti-aging serum, ger Eternalixir ™ näring på djupet och bevarar hudens ungdomlighet och lyster. Dermatologiskt testad. Icke-komedogen.

Denna tvåfas formula jobbar på tre sätt för att göra huden otroligt mjuk och ge den näring och ungdomlig lyster:

1. Främjar hudens ungdomliga utseende; Groblads extrakt för att förbättra utseendet på ansiktsvolym för ett mer ungdomligt utseende.

2. Förstärkt motståndskraft : Innehåller mineralen kalcium för att stärka och förbättra hudens fuktbarriär, samt aminosyror och vitamin B3 som bidrar till att öka hudens elasticitet och främja frisk hud.

3. Återfuktar på djupet och ger näring: Innehåller en blandning av närande nattljus, antioxidantrik nyponfröolja och återfuktande Baobabfröolja.

Användning:
Skaka flaskan väl så att oljan och serumet blandas. Applicera 3-4 droppar på ansikte och hals morgon och kväll efter Skinlongevity Vital Power Infusion under din kräm.

Liknande produkter
Andra köpte också