Bioline Jatò

Proceutic Purity Action Serum

Storlek

645 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Lugnande
Lugnande
Känslig
Känslig
Finnar
Finnar

Beskrivning

Artikel: 88576

Formula med snabb effekt. En kraftfull kombination av aktiva ingredienser med keratolytisk effekt som förbättrar lokala hudproblem, tilltäppta porer och överflödig talg. Passar oren hud med benägenhet att få finnar. Matterande, talgreglerande och stärker hudens barriärfunktion.

Aktiva ingredienser:

  • Niacinamid - Niacinamid tillhör B-vitaminerna och är även känd som vitamin B3, PP, eller nicotinamid. Niacinamid är en av det mest potenta antiinflammatoriska ingredienserna för huden. Idealisk för att förebygga och behandla blemmor eftersom den dämpar hudens inflammatoriska reaktioner, vilket lugnar och ökar hudens egen läkningsprocess. Niacinamid bidrar även till en jämnare hudton och är porsammandragande.
  • Bakuchiol - Utvinns ur frön från växtarten psoralea. Dokumenterade vitrostudier och tester på människor har visat att bakuchiol har antimikorbiella och antiinflammatoriska egenskaper. Huden kan därmed få märkbar minskad inflammation och när bakterietillväxten minskar minskas också risken för blemmor, finnar och akne.
  • Prebiotika - Prebiotika är en form av kolhydrat som fungerar som näring för hudens naturliga mikroflora. Bidrar till tillväxt av de goda bakterierna, samtidigt som skadliga bakterier i huden hämmas. Detta bidrar till en balanserad mikroflora för en friskare mer återfuktad hud. Verkar lugnande och stärker en känslig hud.


Användning:
Applicera på rengjord hud, morgon och kväll före din dag/nattcreme.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.