0 Varukorg

Indeed Laboratories Snoxin Serum 30 ml

Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Fri frakt över 199 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Snoxin 30 ml Indeed Laboratories Serum & Ansiktsolja

Egenskap Utslätande, Anti-age
Hudtillstånd Ojämn hudstruktur, Rynkor, Slapp hy
Hudtyp Mogen
Produkttyp Flytande
Volym Serum 30ml
Snoxin är ett revolutionerande ansiktsserum som garanterar en märkbar och långsiktig förbättring av rynkor och insjunkande hud. Detta serum bekämpar alla tecken på hudens åldrande och bidrar till synliga resultat inom endast 7 dagar.

Snoxin är en multi-peptid behandling som bevisligen reducerar kraftiga rynkor med 52% på 28 dagar, insjunkande hud med 28% på 56 dagar och djuparynkor med 22% på 51 dagar. Icke-oljig, parfymfri och parabenfri. Snoxin innehåller sex (6) av de mest effektiva anti-ageing peptider till den högsta koncentration som kan tolereras.

Formuleringen har blivit kliniskt testad av världens mest ryktbara dermatologer för att förvissa sig om att Snoxin kan prestera likt de flesta laserbehandlingar och injektioner, dock med märkbart färre komplikationer. Kliniska tester har visat en minskning, så snabbt som inom 3 dagar, av tecken på åldrande, speciellt rynkor, medan påtagliga förbättringar kommer fortsätta i upp till 6 månader efter användning.

De flesta anti-ageing serum brukar innehålla endast en huvudpeptid som bekämpar tecken på åldrande, medan Snoxin tillgodogör sig med flera peptider som samtidigt riktar in sig på åldrande tecken, med nedanstående 3 samverkande metoder:

• Minskar muskulära sammandragningar som leder till kraftiga linjer och rynkor
• Ökar produktionen av kollagen genom att stimulera hudens naturliga processer
• Formar ett mer enhetligt flöde av kollagen genom att stimulera hudens reparerande process

Användning:
Applicera en mindre mängd 2 gånger om dagen, efter rengöring, innan dag- eller nattkräm läggs på.
Upptäck mer som Snoxin

Recensioner

Produkten har lagts i kundvagnen