L'Oréal Paris

Age Perfect Retightening 7 Day Ampoules

Storlek

199 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Utjämnande
Utjämnande
Mogen
Mogen

Beskrivning

Artikel: 90478

Mjukgörande och uppstramande 7-dagarssampuller för mogen hud. Ampullerna från L'Oréal Paris laboratorier är särskilt utvecklad för mogna kvinnors hud. Formulan är berikad med koncentrerad Collagen AA Fractions och har en behaglig, lätt och oljeliknande konsistens som smälter in i huden.

Efter 1 ampull: Huden upplevs närd och känns mer behaglig. 80 % av kvinnorna* upplever att huden är mjukare.

Efter 7 ampuller: 84 % av kvinnorrna* upplever att huden är fastare och märkbart mjukare. Huden framstår synligt starkare, som uppstramad.

COLLAGEN AA FRACTIONS är beståndsdelar av kollagen som finns naturligt i vår hud. Aminosyrafraktionerna i formulan hjälper tillsammans med de övriga ingredienser till med att göra huden fastare och mer uppstramad. Formulan är berikad med koncentrerade aminosyrafraktioner för en uppstramande effekt på endast 7 dagar. Essens med koncentrerade, aktiva ingredienser som är inkapslade fram till användning för att bevara ingrediensernas fördelar och fräschör. Endast för extern användning. *Självutvärdering, 51 kvinnor.

Använd en ampull om dagen i 7 dagar. Applicera på ansikte, hals och urringning. Fullfölj med det dagliga hudvårdsortimentet från Age Perfect för en komplett rutin.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.