0 Varukorg

HÖSTENS MUST HAVES UPP TILL 30% RABATT

Medik8 Retinol 10 TR 15 ml

Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Fri frakt över 199 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Retinol 10 TR 15 ml Medik8 Serum & Ansiktsolja

Aktiva ingredienser Retinol
Nyhetsdatum 2020-09-22
Volym 15 ml

Medik8 Retinol 10 TR är ett A-vitaminserum (1%) som bygger upp huden och gör den vitalare och yngre. Jämnar även ut hudtonen vilket ger en underbar lyster. Första steget i din retinolresa. Den minskar även porernas storlek, minskar synligheten av pigmenteringar, gör huden fastare, ger mindre djupa rynkor och motverkar akne.

Den innehåller all-trans-retinol (10 %) som hjälper till att främja kollagensyntesen, förbättrar hudens struktur och återfuktning. Medik8 har utvecklat olika typer av gradvisa frisättningssystem, Time Release-teknologin, som kapslar in det aktiva ämnet. Systemen frisätter gradvis A-vitaminet i långsam takt för att huden inte ska chockas och för att minimera irritation. Time Release- teknologin har dessutom en extra fördel genom att det skyddar A-vitaminet från den omgivande miljön och gör det stabilt under längre tid. Passar alla hudtyper. 

Applicering av Retinol ska påbörjas gradvis. Använd två gånger per vecka under de första två veckorna, varannan natt under de efterföljande två veckorna och därefter varje natt. Efter rengöring på kvällen: Applicera 4 droppar direkt på ansiktet. Det går även att applicera en droppe på fingret och sedan massera in serumet i huden. Låt sjunka in i huden innan du applicerar din vanliga fuktgivare från Medik8.

Upptäck mer som Retinol 10 TR

Recensioner

Produkten har lagts i kundvagnen