NIOD

Hydration Vaccine

Storlek

565 kr
Bevaka
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Veganskt
Veganskt
Återfuktande
Återfuktande

Beskrivning

Artikel: 70551

NIOD Hydration Vaccine

Hydration Vaccine är en återfuktande creme som lägger sig som en skyddande hinna över huden för att reducera- och förebygga förlust av Natural Moisturizing Factors (NMF) samtidigt som den låter huden andas. NMF är till största delen sammansatt av aminosyror och mineraler, och är hudens naturliga barriär mot fuktförlust.

Denna unika produkt står i stor kontrast till "traditionella" återfuktare som jobbar med oljor och smörjmedel som en metod för att dölja uttorkning istället för att respektera hudens egna barriär mot just vattenförlust. NIOD Hydration Vaccine och dess tillskott av NMF till huden har visat sig vara så effektivt att det kan hjälpa till att få huden att se upp till 20 år yngre ut, bara genom att öka dess naturliga fuktdepåer.

  • Rekommenderas till alla hudtyper
  • pH - Mellan 5.0-6.0
  • Fri från alkohol & nötter
  • Vegansk
  • Cruelty Free

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera en liten mängd över hela ansiktet morgon och kväll efter serum (tex NIOD CAIS och MMHC).

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.