Clearblue

Digital Ovulation Test

10Ct

Variant

299 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Beskrivning

Artikel: 44723
Det lättavlästa Clearblue Digital ägglossningstestet ger en tillförlitlig angivelse av dina två mest fertila dagar under varje cykel, så att du kan maximera dina chanser att bli gravid på naturlig väg. Det är bara under ett fåtal dagar under varje cykel som en kvinna kan bli gravid – dagarna före ägglossning och på själva ägglossningsdagen. Cykler varierar dock, och det gör även tidpunkten för ägglossning, vilket betyder att hälften av alla kvinnor eventuellt försöker bli gravida vid fel tidpunkt under cykeln.

Dessa enkla urintester är över 99 % tillförlitliga avseende att detektera ökningen av ett viktigt fertilitetshormon (luteiniserande hormon) 24–36 timmar före ägglossningen. En tydlig smileyfigur visas på den digitala skärmen när din LH-ökning har detekterats, så att du vet att på den dagen och nästkommande dag har du störst chans att bli gravid. För kvinnor vars cykler varierar kan det vara extra svårt att tillförlitligt identifiera på vilka två dagar det är störst chans att bli gravid. Ett 20-packs testkit ger dig större möjlighet att detektera dina mest fertila dagar.

- Visar dina 2 mest fertila dagar, så att du kan maximera dina chanser att bli gravid på naturlig väg
- Över 99 % tillförlitligt avseende att detektera LH-ökningen
- Lätt att läsa av – det enda varumärket som visar unika digitala resultat med en ”smileyfigur”
- Lätt att använda jämfört med smala teststickor – i en brittisk studie ansåg 7 av 10 kvinnor att smala teststickor inte var lätta att använda (111 kvinnor som använde och läste av olika typer av test)
- Clearblue – dubbelt så tillförlitligt som kalendermetoder. (Jämförelse av en enkel kalendermetod avseende sannolikheten att testa på en dag med LH-ökning)
- 10 Clearblue Digital ägglossningstest teststickor ingår

Användning:
Läs hela bruksanvisningen innan användning. Innan teststickan kommer i kontakt med urin måste stickan först föras in i testhållaren.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.