0 Varukorg

STOR SOMMARREA UPP TILL 60% RABATT

Kerstin Florian Grapefruit Black Pepper Bath and Body Oil

Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Fri frakt över 199 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Grapefruit Black Pepper Bath and Body Oil Kerstin Florian Badtillbehör

Produkttyp Badolja

En ekologisk kroppsolja med naturlig detoxeffekt. Den innehåller eteriska oljor från grapefrukt, svartpeppar, mynta och enbär samt örtextrakt ifrån Manjistha, en ayurvedisk ört som är känd sedan hundratals år för sina renande egenskaper.

 

FÖRDELAR:

Renande eteriska oljor piggar upp
Utrensande och slimmande
Ökar blodcirkulationen och lymfdräneringen
Rik på antioxidanter
Närande ekologisk solrosolja som absorberas snabbt och återfuktar huden
98 % ekologisk, certifierad enligt amerikanska jordbruksverkets riktlinjer för ekomärkning
 

HUVUDINGREDIENSER:

Manjistha-extrakt (Rubia Cordifolia rotextrakt), en ayurvedisk ört som är känd för att kunna balansera kroppstypen Pitta (värme, snabbhet) och Kapha (kyla, saktmodighet). Den är också känd för att verka lugnande, samt för sina renande egenskaper, som att avlägsna slaggämnen ur blodet, levern, njurarna och huden, vilket bidrar till att ge fin lyster åt hyn. Roten innehåller dessutom en rad olika lugnande och lindrande antiinflammatoriska ämnen som motverkar stress.

Grapefruktskal-olja (Citrus Paradisi) Stimulerande effekt på hjärnan genom sina antidepressiva egenskaper. En av grapefruktoljans mest erkända fördelar för kroppen är dess positiva effekt på lymfsystemet. Den ökar lymfaktiviteten, rensar kroppen från slaggämnen och förebygger olika problem som celluliter, reumatism, artrit och gikt.

Svartpepparolja (Piper nigrum) Forskning har visat att svartpeppar har fler än 20 positiva egenskaper, till exempel är den smärtstillande, antibakteriell, hudskyddande, antiinflammatorisk, ångestdämpande. Svartpeppar hjälper dessutom kroppen att återhämta sig från träningsvärk, skador och inflammation i senorna.


ANVÄNDNING 

Applicera på ren hud med koncentration på torra områden eller blanda några droppar i din kroppslotion. För ett avslappnande bad, häll i 1 msk olja i kroppstempererat vatten. Bada i 15-20 min.

Upptäck mer som Grapefruit Black Pepper Bath and Body Oil

Recensioner

Produkten har lagts i kundvagnen