0 Varukorg

Nesti Dante Dolce Vivere Milano 250 g

Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Fri frakt över 199 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Dolce Vivere Milano 250 g Nesti Dante Handtvål

Innehåll Parabenfri, Fri från mineralolja
Produkttyp Fast tvål
Sustainable Beauty Ekologiskt, Naturligt, Veganskt
Volym 250g
Dolce Vivere Milano är fylld av inspiration med doftnoter som finns runt Milanesiska området. Inbjudande doft som förmedlar triumf av optimism och livskraft. Doftnoter; Liljekonvalj, Pilträd och ekmossa.

Nesti Dante är tillverkade med kärlek och omtanke i Florens, Italien. Företagets filosofi lyder; ”Vi ska alltid sträva att vara de bästa, inte de största”. Under mer än ett halvt sekel inom tillverkning av kvalitets tvålar, har denna filosofi inneburit ständiga framsteg inom den tekniska och kreativa delen av verksamheten. I realtid är Nesti Dante en av få fabriker som fortsätter med hantverksmässiga metoder för tvåltillverkning. Nesti Dantes tvålar är vegetabiliska och milda. De tillverkas med naturliga ingredienser från växter. De fasta tvålarna innehåller inte syntetiska tensider.

Hög kvalitet och renhet utan kompromisser.Enbart rena växtoljor från hållbara odlingar. Inga mineraloljor, inga parabener, sulfater eller aggressiva ingredienser. Inga animaliska ingredienser eller tester - någonsin. De är helt naturliga och 100% nedbrytningsbara.

Använd som handtvål eller som kroppstvål.
Upptäck mer som Dolce Vivere Milano

Recensioner

Produkten har lagts i kundvagnen