Better You

Mandarinolja EKO Eterisk

Storlek

129 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Beskrivning

Artikel: 101355
MANDARINOLJA EKO - ETERISK 10 ml
Ekologisk Mandarinolja (Citrus reticulata). Kallpressad från skal. Passar bra inom aromaterapi och kan verka uppiggande och upplyftande för sinnet. En mild doft som är vanlig i både kosmetika och massage.
- 100 % ren, eterisk, ekologisk och outspädd olja
- Passar bra inom aromaterapi
- Kan verka uppiggande och upplyftande för sinnet
- Ursprung Brasilien
Mandarin passar bra inom aromaterapi och kan verka uppiggande och upplyftande för sinnet. En mild doft som är vanlig i både kosmetika och massage.
Ingredienser: Ekologisk Mandarinolja (Citrus reticulata). Kallpressad från skal.
Användning: Utblandad i olja (max. 2 % koncentration) på huden eller som aromaterapi. Börja med ett litet område för att kontrollera tolerans. Hälsoskadlig outspädd. Använd skyddshandskar, -kläder, ögon- och ansiktsskydd. Inandas ej damm/rök/dimma/ångor/spray. Tvätta huden noga efter användning.
Fara! Detta ämne kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna, är giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter, är en brandfarlig vätska och ånga, orsakar allvarlig ögonirritation, kan orsaka skador på organ, orsakar hudirritation och kan orsaka allergisk hudreaktion.
VID FÖRTÄRING: Ring genast Giftinformationscentralen/läkare. Framkalla INTE kräkning.
Vid direkt hudkontakt: Tvätta grundligt med tvål och vatten.
VID DIREKT ÖGONKONTAKT: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Om möjligt, avlägsna kontaktlinser, fortsätt skölj.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.