Sol de Janeiro

Beija Flor Elasti Cream

Storlek

299 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Retinol
Retinol

Beskrivning

Artikel: 106060

Denna fruktiga, blommiga doft bjuder in till en lummig trädgård vid havet - en solstänkt oas fylld av färgstarka blommor och solsken. En oemotståndlig lockelse för doftälskare, denna inbjudande och upplyftande doft är kysst av glädje med dansande noter av Brasiliansk jasmin, rosa drakfrukt, havsluft och en mjuk touch av Tropicália vanilj. Varje sensoriskt pumptryck inspirerar ändlösa leenden och skapar band med de runt om oss.

Sprudlande och oväntad, Cheirosa 68 gör dig så Cheirosa - det Brasilianska uttrycket för att dofta oemotståndligt gott. Det är en livsstil och ett sätt att älska livet.

Höj doftupplevelsen med Beija Flor™ Elasti-Cream, vår kollagenrika, elasticitets-boostande body cream som berikar varje del av din hud med samma fantastiska doft. Använd dem tillsammans för att vara Cheirosa ännu längre.

Skapad som en homage till året 1968, inspirerad av Tropicalia-rörelsen som var ett spännande musikaliskt och kulturellt skifte i Brasilien under denna tid. Tropicalism sågs som en färgstark hyllning av nya idéer som påverkade allting från musik, till konst, till teater och poesi. Vi älskar den färgstarka energin vi får av denna period i Brasiliens historia.

TOPP:

Rosa Drakfrukt, Litchi Essens

HJÄRTA:

Brasiliansk Jasmin, Havsluft, Hibiscus

BAS:

Mjuk Vanilj, Sol Mysk

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.