0 Varukorg

Kropp

Ta hand om din kropp genom att använda produkter som hjälper till med dina specifika behov. Är du torr kan en skrubb vara att föredra eller kanske en härligt doftande kroppsolja? Oavsett vad du är på jakt efter, är vi ganska säkra på att du kan hitta det här. Sortimentet är uppdelat i olika kategorier för att förenkla. Ta hjälp av filtreringen till vänster för att påbörja letandet. Happy shopping!


Kropp

Ta hand om din kropp genom att använda produkter som hjälper till med dina specifika behov. Är du torr kan en skrubb vara att föredra eller kanske en härligt doftande kroppsolja? Oavsett vad du är på jakt efter, är vi ganska säkra på att du kan hitta det här. Sortimentet är uppdelat i olika kategorier för att förenkla. Ta hjälp av filtreringen till vänster för att påbörja letandet. Happy shopping!

Märke
7 Produkter

Kroppsvård

Bra produkter för kroppsvård är ett måste för att undvika torr hud. Hos oss på Nordicfeel hittar du ett brett utbud kroppsvårdsprodukter så som duscholjor, bodylotions och duschcremer. Du kan både köpa enstaka produkter samt set med flera produkter från samma varumärke. Ta hand om din kropp genom att köpa dina produkter på nordicfeel.se, hos oss får du alltid snabb leverans med fri frakt.

Lenare hud med rätt bodylotion

Med en bra bodylotion återfuktas din hud efter dusch och bad. Vi har produkter så som Lait Corporel Body Lotion från Biotherm, som är skonsam mot huden och som har en mild, uppfriskande doft. Du hittar också vårdande kroppsoljor i vårt sortiment. En populär kroppsolja är Shea Oil från Maria Åkerberg. Den fungerar bland annat utmärkt på hudbristningar.

Skäm bort dig med en duscholja

Ibland kan det vara skönt att variera din vanliga duschcreme med en duscholja, för att ge kroppen mer energi och lyster. I vårt breda utbud hittar du duscholjor från varumärken så som L'Occitane, Nivea och Biotherm. Du använder duscholja precis som duschcreme och den vårdar din hud samtidigt som den är rengörande. En olja tillför dessutom nödvändig fukt till torr hud.

Vi har ett brett sortiment av produkter inom kroppsvård

Kroppsvård är ett stort område och hos Nordicfeel hittar du allting du behöver. Vårt breda sortiment passar både dig med torr och normal hud. Du kan enkelt välja mellan flera underkategorier samt filtrera ditt utbud för att du smidigt ska kunna hitta rätt produkter.

Få bättre hud med hjälp av en kroppsskrubb eller peeling

Ibland mår kroppen bra av en rejäl kroppsskrubb eller en peeling. Det avlägsnar effektivt döda hudceller vilket gör att huden lättare kan ta upp andra produkter som exempelvis bodylotion. Vi erbjuder produkter för normal hud såväl som för känslig hud. Prova kroppskrubb från Maria Åkerberg, som innehåller havssalt och doftar underbart av vit choklad. Skillnaden mellan en skrubb och en peeling är grovleken på kornen, där en peeling har en mer finkornig formula än en skrubb.

Vårda dina händer med högkvalitativa produkter

Våra händer får utstå mer än resten av kroppen och det är viktigt att vårda dem med rätt produkter. Hos oss på Nordicfeel hittar du både handkrämer och handtvål som är vårdande för dina händer. Det är vanligt att händer blir uttorkade då vi använder dem för att diska, tvätta och arbeta och därför förtjänar de att bli omhändertagna med våra högkvalitativa produkter.

Ta hand om dina fötter

Fötterna är också en kroppsdel som får ta mycket stryk och som ofta glöms bort. I vårt sortiment hittar du fotvårdsprodukter som exempelvis fotkräm, fotfiler och fotdeodorant. På nordicfeel.se handlar du alltid med fri frakt och fria returer för att säkerställa att du blir nöjd med ditt inköp. Varför inte unna dig ett fotbad och sedan smörja in fötterna med en väldoftande fotkräm?

Slappna av med ett skumbad

I vårt sortiment med kroppsvård hittar du även olika typer av badtillbehör. Finns det något skönare än att slappna av i ett skumbad? Hos Nordicfeel kan du välja mellan badskum i en mängd olika dofter och om du har svårt att bestämma dig erbjuder vi även set med olika dofter. Du kan exempelvis prova Mineral Wellness Soak från Kerstin Florian, som har utrensande och muskelavslappnande egenskaper.

Produkten har lagts i kundvagnen