FOREO

The Big Box Of Imagination

Variant

1 035 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Ekologiskt
Ekologiskt

Beskrivning

Artikel: 100937
The Big Box Of Imagination är det ultimata DIY -ansiktsmasksetet som ger dig fullständig kontroll över skapandet av din DIY-ansiktsmask. I The Big Box Of Imagination tillkommer det en mortel och en mortelstöt som är ett praktiskt redskap att använda när du skapar din DIY-mask. När din DIY-mask är skapad kan du enkelt applicera masken med FOREOs Applikator, som är ett professionellt verktyg som gör det enkelt att applicera din ansiktsmask. Slutligen tillkommer en Kokbok där du kan skriva ner dina favoritrecept.

IMAGINATION är en ansiktsmaskbas som på ett perfekt sätt blandar dina ekologiska ingredienser till en lyxig kräm som enkelt kan appliceras på ansiktet och kroppen. Med en banbrytande formula aktiveras vitaminer och mineraler i din DIY mask, så de kan penetrera huden och verka på hudens djupaste lager.

Med IMAGINATION får konsumenten möjlighet att bli en del av produktionsprocessen och skapa sin helt skräddarsydda ansiktsmask med ingredienser direkt från köket. Tack vare en unik sammansättning ökar IMAGINATION både absorptionen av de tillsatta ingredienserna samtidigt som den återfuktar huden och är rik på både antioxidanter, lugnande fosfolipider och vitaminer.

Såhär använder du IMAGINATION:
1. Tänk ut din ideala mask, med ingredienser som kan vara skonsam mot din hy
2. Mixa dina ingredienser tillsammans med en tesked IMAGINATION med hjälp av morteln och mortelstöten
3. Applicera masken med hjälp av FOREOs applikator och låt masken verka
4. Skriv ner ditt recept i din receptbok

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.