Australian Bodycare

3 Body Products

With Natural Tea Tree Oil Against Spots And Pimples On The Body
449 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Veganskt
Veganskt

Beskrivning

Artikel: 101589
Paketet med tre kroppsprodukter innehåller Body Wash, Body Scrub och Body Lotion för att motverka och förebygga oren hud på ryggen, finnar på skinkorna och andra ställen på kroppen.
Body Wash är en effektiv duschgel, som gör huden helt ren och fri från bakterier och den hjälper också mot bland annat finnar på ryggen och andra ställen på kroppen. Med hjälp av bakteriemotverkande Tea Tree Oil förhindras bakterier att sätta sig i hudens porer där de kan utvecklas till pormaskar, finnar och andra orenheter.
Body Scrub avlägsnar döda hudceller och rengör hudens porer på djupet. Skrubben gör huden slät och mjuk och ger den vacker lyster samtidigt som den förebygger orenheter på kroppen. Krossade aprikoskärnor exfolierar skonsamt huden, medan naturligt, aktivt allantoin mjukgör och säkrar fukt.
Body Lotion vårdar och förebygger torr och oren hud på kroppen och gör huden välvårdad och mjuk. Glycerin mjukgör och verkar fuktbevarande medan Tea Tree Oil bildar ett skyddande skikt på huden, så att bakterier och finnar förebyggs.
Produkterna i kroppspaketet kan användas av alla hudtyper – även känslig hud.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.