Kategorier
Filtrera

Gillette Fusion Power Phenom Rakhyvel, Shave Gel Sensitive 200ml

Gillette Fusion Power Phenom Rakhyvel, Shave Gel Sensitive 200ml
Tillfälligt slut
Tyvärr finns ingen bild
Gillette Fusion Power Phenom Rakhyvel, Shave Gel Sensitive 200ml
Tillfälligt slut
119 kr 119
Butikspris: 248 kr Du sparar: 129 kr
Tillfälligt slut
Bevaka produkten
Fri fraktSnabb leveransFria returer

Beskrivning Fusion Power Phenom, 200ml Gillette Rakgel

Gillette Fusion Power Phenom kombinerar den avancerade teknologin i Gillette Fusions raksystem med en ny design av det mjukt kromade handtaget i metallic-blått och silver. Banbrytande teknologi både på hyvelns bak- och framsida. Du får bekvämligheten av 5 blad och precisionen av 1 blad. 5 tätt placerade blad som fördelar trycket över hela ytan och ger komfort och den närmaste rakningen hittills. Fusion Power Phenom är en hyvel med ett batteri som avger behagliga mikropulser, vilket gör att den glider ännu lättare över huden än den manuella hyveln.

Bladen till Fusion har ett nytt bladöverdrag som ger ett förbättrat glid och optimal komfort. Förbättrat lubrastrip på bladet med naturliga oljor som ger ett ökat skydd för huden. Det indikerar när rakningsförhållandena inte längre är optimala, genom att blekna från blått till vitt. Nytt flexibelt komfortskydd på bladet. Precisionstrimmern med ett blad är idealisk för att trimma polisonger, raka under näsan eller till konturrakning. Förbättrad ergonomisk design på hyveln. Powerfunktionen med batteri sänder ut mjuka micropulseringar som hjälper till att lyfta skäggstråna. Indikatorlampa som visar batterinivån. Vattentät - går att använda i duschen.

Gillette Series Shave Gel Sensitive är en lugnande och mjukgörande rakgel rakgel som ger en frikstionfri rakning. Den mjukar upp skäggstråna och hjälper till att skydda huden under rakningen. Den innehåller aloe vera som skyddar och läker huden. För normal till känslig hud. Används vid våtrakning efter rengöringen. Låt skägget vara lite fuktigt när du applicerar rakkrämen. Raka medhårs med en vass hyvel. Skölj av med ljummet vatten och klappa huden torr. Avsluta med en after shave och/eller en fuktighetskräm.

Rakhyvel
Rakhyvelhållare
1 Fusion Power blad
1 batteri
Shave Gel Sensitive 200ml

Liknande produkter
Andra köpte också