0 Varukorg

SKÖNHETSFAVORITER UPP TILL -30%

Gillette Fusion Phenom Rakhyvel, Shave Gel Sensitive 200 ml

Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Fri frakt över 199 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Fusion Phenom 200 ml Gillette Rakhyvel & Rakblad

Volym Rakhyvel, Shave Gel Sensitive 200ml
Gillette Fusion Phenom kombinerar den avancerade teknologin i Gillette Fusions raksystem med en ny design av det mjukt kromade handtaget i metallic-blått och silver. Banbrytande teknologi både på hyvelns bak- och framsida. Du får bekvämligheten av 5 blad och precisionen av 1 blad. 5 tätt placerade blad som fördelar trycket över hela ytan och ger komfort och den närmaste rakningen hittills.

Bladen till Fusion har ett nytt bladöverdrag som ger ett förbättrat glid och optimal komfort. Förbättrat lubrastrip på bladet med naturliga oljor som ger ett ökat skydd för huden. Det indikerar när rakningsförhållandena inte längre är optimala, genom att blekna från blått till vitt. Nytt flexibelt komfortskydd på bladet. Precisionstrimmern med ett blad är idealisk för att trimma polisonger, raka under näsan eller till konturrakning. Förbättrad ergonomisk design på hyveln.

Gillette Series Shave Gel Sensitive är en lugnande och mjukgörande rakgel rakgel som ger en frikstionfri rakning. Den mjukar upp skäggstråna och hjälper till att skydda huden under rakningen. Den innehåller aloe vera som skyddar och läker huden. För normal till känslig hud. Används vid våtrakning efter rengöringen. Låt skägget vara lite fuktigt när du applicerar rakkrämen. Raka medhårs med en vass hyvel. Skölj av med ljummet vatten och klappa huden torr. Avsluta med en after shave och/eller en fuktighetskräm.

Rakhyvel
Rakhyvelhållare
2 Fusion rakblad
Shave Gel Sensitive 200ml
Upptäck mer som Fusion Phenom

Recensioner

Produkten har lagts i kundvagnen