Kategorier
Filtrera

Benjamin Barber Beard Dark Trio Pencil, Filler & Wax

Benjamin Barber Beard Dark Trio Pencil, Filler & Wax
Tillfälligt slut
Tyvärr finns ingen bild

Paketet innehåller:

Benjamin Barber Beard Dark Trio Pencil, Filler & Wax
Tillfälligt slut
463 kr 463
Butikspris: 583 kr Du sparar: 120 kr
Tillfälligt slut
Fri fraktSnabb leveransBrett sortiment

Paketet innehåller:

Beskrivning Beard Dark Trio, Benjamin Barber Tillbehör

Beard Wax

Vaxet har en bas av vitt bivax tillsammans med mandelolja och doften Black Oak. Det här vaxet har en mjukare formula som inte lämpar sig för styling utan mer är framtagen för dig med ett skägg som lever sitt egna liv. Vaxet ger dig kontroll över skägget och gör att det ligger där det ska.

Beard Pencil

Med en skäggpenna skapar du naturligt knivskarpa kanter på ett skägg eller fyller ut en tunn mustasch. Prova även att fylla ut en naturligt god skäggväxt med samma nyans som din naturliga, eller aningen mörkare för ett mer dramatiskt resultat. Detta kommer att lyfta hela din skäggdesign. Sudda med pekfingret om kanterna blir för skarpa.

Berad Filler

Beardfiller gör skägg och mustascher fylligare och mer definierade färgmässigt. Den funkar utmärkt till att visuellt fylla i kala fläckar i ett skägg eller skäggstubb, samt hålla ihop en skäggdesign som annars skulle vara omöjlig på grund av fläckvis dålig skäggväxt. Även en naturligt god skäggväxt ser bättre och fylligare ut med en Beardfiller, i synnerhet på övre delen av kinden där skäggväxten ofta blir glesare och mindre definierad.

Rekommenderade produkter
Andra köpte också