Kategorier
Filtrera

Remington Nano Series Lithium NE3750 Nose & Ear Trimmer

Remington 5 stars, based on 1 reviews Nano Series Lithium NE3750 Nose & Ear Trimmer
Endast 2 kvar!
Remington Nano Series Lithium NE3750 Nose & Ear Trimmer
Endast 2 kvar!
265 kr 265
I lager
Fri fraktSnabb leveransFria returer

Beskrivning Nano Series Lithium, Remington Trimmer

Se sanningen i vitögat: om vi vill det eller ej så kan hår växa på en rad oönskade ställen. Om du inte vill ha det på det sättet, så kan Remington Nano Lithium Detail Trimmer stå till tjänst. Den är lika behändig att använda till intim kroppsvård som till en renare, känsligare och mera mångsidig trimning. Remington Nano Lithium Detail Trimmer drivs med litium, som garanterar en långlivad, kraftfull trimning. 


När det gäller näsan, öronen och andra ömtåliga delar i ansiktet förstår Remington vikten av renlighet och god hygien. Remington Lithium Detail Trimmer är utrustad med ett smart, innovativt rengöringsbart bladhuvud som är lättskött för att nå de högsta kraven på hygien. Det är lättare än någonsin att rengöra, det är bara att ta loss bladhuvudet och rensa det ordentligt efter varje användning.För optimal bekvämlighet kan trimmern användas på både våt och torr hud, den är 100 % vattentät och kan användas både inne i och utanför duschen. Den smarta upphängningsöglan i ena ändan av trimmern är behändig att hänga upp den i. 


Förpackningen innehåller  • Litium detaljtrimmer

  • Vertikalt bladhuvud

  • Huvud för detaljtrimning

  • 5 inställningar för detaljtrimning

  • 2 vertikala trimkammar som tillbehörOBS! För samtliga Remington produkter gäller 100 dagar öppet köp oavsett värde, undantag för tillbehör och accessoarer. Mer info om öppet köp och hur du går tillväga hittar du på denna sida:
http://se.remington-europe.com/microsites/100-dagar-%C3%B6ppet-k%C3%B6p/

Utöver rätten till öppet köp gäller minst två års garanti för samtliga Remingtons produkter. För att få ytterligare 1 års extra garanti på dina köpta produkter, registrera dig inom 28 dagar efter köp på följande sida:
https://se.remington-europe.com/product-registration.html

Liknande produkter
Andra köpte också