0 Varukorg

SKÖNHETSFAVORITER UPP TILL -30%

Remington Reveal MPT4000C Beauty Trimmer

Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Fri frakt över 199 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Reveal Remington Trimmer

Produkttyp Detaljtrimmer
Volym MPT4000C Beauty Trimmer

Få slät hud och perfekt formade ögonbryn med hjälp av Remington REVEAL ™ Beauty Trimmer & Pincett Kit. 

Det har aldrig funnits ett mer skonsamt sätt att ta bort ansiktshår. Denna flexibla och batteridrivna trimmer följer smidigt konturerna i ditt ansikte och dina ögonbryn. Trimmern har två sidor varav en med en mindre trimmer som är speciellt utformad för mer detaljerad och exakt trimning som till exempel ögonbrynen.  Nu kan du uppnå en perfekt och hår-fri hud på några sekunder och du slipper alla smärtsamma besök på salong eftersom du enkelt kan sköta det själv i ditt eget hem. Remington REVEAL ™ Beauty Trimmer & Pincett Kit är kompakt och utformad för att passa i din necessär och kommer bli ett självklart inslag i din skönhetsrutin. Flexibelt huvud med dubbla blad för exakta detaljer.

Ögonbrynskam med 2 längdinställningar.

Inbyggt ljus.

Inkluderar skyddslock.

Batteridriven - 1x AAA ingår.Inkluderar Precisionspincetter:

Inbyggd LED-ljus för att synliggöra även de finaste hårstråna.

Batteridriven - 3x batterier ingår.OBS! För samtliga Remington produkter gäller 100 dagar öppet köp oavsett värde, undantag för tillbehör och accessoarer. Mer info om öppet köp och hur du går tillväga hittar du på denna sida:

http://se.remington-europe.com/microsites/100-dagar-%C3%B6ppet-k%C3%B6p/Utöver rätten till öppet köp gäller minst två års garanti för samtliga Remingtons produkter. För att få ytterligare 1 års extra garanti på dina köpta produkter, registrera dig inom 28 dagar efter köp på följande sida:

https://se.remington-europe.com/product-registration.html • Remington har alltid 100 dagar öppet köp och +1 års garanti på hela soritmentet (Ej tillbehör)
Upptäck mer som Reveal

Recensioner

Produkten har lagts i kundvagnen