Remington Smooth & Silky MPT4000 Perfect Brow Kit

165 kr 165
Utgått
Fri fraktSnabb leveransFria returer

Beskrivning Smooth & Silky, Remington Trimmer

Produkttyp Detaljtrimmer

Remington Perfect Brow Kit är produkten du behöver för att skapa och definiera perfekta ögonbryn varje gång. Med två tillbehör för större mångsidighet och precision och detaljtrimmer för att skonsamt plocka ögonbrynen med precision och en ögonbrynsplockare för att plocka och ansa.

Trimmern är enkel att använda och den optimala prylen för att hålla långa strån i schack. Med svängbara blad får du total precision vid varje drag som tillåter dig att skonsamt följa konturerna i ansiktet för en nära och precis trimning. Så vilken look du än väljer har du förmågan att få en professionell och snyggt groomat resultat varje gång.


OBS! För samtliga Remington produkter gäller 100 dagar öppet köp oavsett värde, undantag för tillbehör och accessoarer. Mer info om öppet köp och hur du går tillväga hittar du på denna sida:

Utöver rätten till öppet köp gäller minst två års garanti för samtliga Remingtons produkter. För att få ytterligare 1 års extra garanti på dina köpta produkter, registrera dig inom 28 dagar efter köp på följande sida:

Upptäck mer som Smooth & Silky
Produkten har lagts i kundvagnen