Kategorier
Filtrera

Remington Touch Control MB4555 Beard Trimmer

Remington Touch Control MB4555 Beard Trimmer
Utgått
Remington Touch Control MB4555 Beard Trimmer
Utgått
545 kr 545
Butikspris: 699 kr Du sparar: 154 kr
Utgått
Fri fraktSnabb leveransFria returer

Beskrivning Touch Control, Remington Trimmer

Trimmern MB4555 från Remington är världens första skägg- och stubbtrimmer med touch screen. Överlägsen design, kraft och precision kombineras med det senaste inom touch control-teknologi för att skapa denna groomer med elitegenskaper. Genom att föra ihop funktionalitet med teknologi ger den stil och säkerhet på ett enkelt sätt varje gång. MB4555 är utrustad med avancerade självslipande skärblad i titan som ger lång livslängd och effektiv klippning och rakning. Du kan använda trimmern sladdlöst upp till 40 minuter efter full laddning på 90 minuter. Den motoriserade kammen har hela 175 längdinställningar (0,4-18 mm i 0,1 mm-steg), lock-in-funktionalitet och Tri Boost-system.

Att rengöra trimmern är enkelt. Du använder den medföljande borsten för att ta bort dina strån. En förvaringsväska medföljer och trimmern omfattas av 3 års garanti.

OBS! För samtliga Remington produkter gäller 100 dagar öppet köp oavsett värde, undantag för tillbehör och accessoarer. Mer info om öppet köp och hur du går tillväga hittar du på denna sida:
http://se.remington-europe.com/microsites/100-dagar-%C3%B6ppet-k%C3%B6p/

Utöver rätten till öppet köp gäller minst två års garanti för samtliga Remingtons produkter. För att få ytterligare 1 års extra garanti på dina köpta produkter, registrera dig inom 28 dagar efter köp på följande sida:
https://se.remington-europe.com/product-registration.html

Liknande produkter
Andra köpte också