0 Varukorg

SKÖNHETSFAVORITER UPP TILL -30%

Remington Vaccum Kit MB6550 Beard And Grooming Kit

Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Fri frakt över 199 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Vaccum Kit Remington Trimmer

Produkttyp Trimmer
Volym MB6550 Beard And Grooming Kit

Trimmern MB6550 från Remington är världens första skägg- och stubbtrimmer med damsugarfunktion för att ge en renare rakning. Överlägsen design, kraft och precision kombineras med det senaste inom touch control-teknologi för att skapa denna groomer med elitegenskaper. Genom att föra ihop funktionalitet med teknologi ger den stil och säkerhet på ett enkelt sätt varje gång.MB6550 är utrustad med avancerade självslipande skärblad i titan som ger lång livslängd och effektiv klippning och rakning. Du kan använda trimmern sladdlöst upp till 60 minuter efter full laddning på 3-5 timmar. Med en justerbar kam med längdinställningar mellan 2-16mm och en kam med 4 förinställda längder mellan 3-12 mm. Att rengöra trimmern är enkelt. Du använder den medföljande borsten för att ta bort dina strån och kan tvätta huvudena. En förvaringsväska medföljer och trimmern omfattas av 3 års garantiOBS! För samtliga Remington produkter gäller 100 dagar öppet köp oavsett värde, undantag för tillbehör och accessoarer. Mer info om öppet köp och hur du går tillväga hittar du på denna sida:

http://se.remington-europe.com/microsites/100-dagar-%C3%B6ppet-k%C3%B6p/

Utöver rätten till öppet köp gäller minst två års garanti för samtliga Remingtons produkter. För att få ytterligare 1 års extra garanti på dina köpta produkter, registrera dig inom 28 dagar efter köp på följande sida:

https://se.remington-europe.com/product-registration.html• Remington har alltid 100 dagar öppet köp och +1 års garanti på hela soritmentet (Ej tillbehör)
Upptäck mer som Vaccum Kit

Recensioner

Produkten har lagts i kundvagnen