0 Varukorg

Nõberu of Sweden Feather Beard Oil Sandalwood 60 ml

Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Fri frakt över 199 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Feather Beard Oil 60 ml Nõberu of Sweden Skäggolja & Skäggvax

Sustainable Beauty Veganskt
Tillverkningsland Sverige
Volym Sandalwood 60 ml
Nõberu of Sweden Feather beard oil är en lättare och lite tunnare skäggolja som absorberas snabbt och som inte lämnar en fet känsla i skägg och på hyn. Skäggolja skyddar och återfuktar ditt skägg och huden under skägget vilket motverkar klåda och irritation.

Feather Beard oil är perfekt att använda innan du går till jobbet, under våren och sommaren eller innan dejten när du behöver en quick-fix utan att skägget blir för fett. Söker du en fetare skäggolja för grövre skäggväxt rekommenderar vi Heavy Beard Oil.

Användning:
Applicera oljan direkt i skägget - massera ända ner till huden för återfuktning, eller håll dig till skäggets toppar och längder om du bara är ute efter extra lyster.

Skäggoljan baseras på tistel- och solrosolja och passar när du vill ha en skäggolja som absorberas snabbt och som inte lämnar en fet känsla i skägg och på hyn. Oljorna är kallpressade vilket innebär att de har alla goda egenskaper kvar. Att de inte är raffinerade syns på den lätt gyllene färgen.

Pumpen går att "styra" på så sätt att du kan pumpa en halv pump om den mängden är tillräcklig för ditt skägg. Du behöver alltså inte trycka ner hela pumpen om du inte önskar.

Doft: Sandalwood är en lyxig och sensuell doft med noter av sandelträ, läder och mysk.

Volym: 60 ml flaska av återvunnen PET

Innehåll: Carthamus tinctorius seed oil (Tistelolja), Helianthus annus seed oil (Solrosolja) ,Parfum,Tocobiol (Antioxidant, Vitamin E).
Upptäck mer som Feather Beard Oil

Recensioner

Produkten har lagts i kundvagnen