Australian Glow

Glow One Hour Express Tan Mousse – Dark

Dark

Storlek

229 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Veganskt
Veganskt
Naturligt
Naturligt

Beskrivning

Artikel: 84451

Få en hälsosam, naturlig glow utan de farlig och osynliga UV-strålar med Australian Glows närande Dark Self Tanning Mousse. Berikad med organiska ingredienser och återfuktande ingredienser, kommer vår Self Tanning Mousse att få dig att se och må bra ut.
Den ultralätt moussen smälter in i huden och ger den en naturligt vacker, djup färg på 4 timmar (max 8 timmar). Berikad med närande och återfuktande ingredienser som ger huden en vacker lyster, helt utan den typiska brun utan sol-doften av gamla kokosnötter.

Den banbrytande färgmatchningsformel innebär att du kan säga hejdå till orangea toner och hej till en felfri, jämn lyster. Åh, och nämnde vi att det också är snabbtorkande?

  •  Berikad med organiska och naturliga ingredienser
  • 100% återvinningsbar förpackning tillverkad av (Ocean Waste Plastic)
  • Snabbtorkande formel
  • Sträckfri
  • Inga oranga toner
  • Refill alternativ tillgänglig

Gör så här:
Se till att huden är ren, skrubbad och fri från fuktighetskräm. Ta en generös mängd mousse i appliceringsvanten och smörj in på ben, armar och resten av kroppen med långa strykande rörelser. Använd den återstående moussen i handsken till ansiktet, armbågarna och knäna.
Huden får en perfekt solkysst glow  inom en timma. Om du önskar en mörkare färg, rekommenderar vi att du låter moussen sitta kvar i upptill 4 timmar innan du sköljer bort den (utan tvål naturligtvis). Färgen kommer att utvecklas och förändras under 24 timmar.

Varning:
Denna produkt innehåller inte solskyddsfaktor och skyddar inte mot UV-strålar.  Förvaras oåtkomligt for barn. Om produkten sväljs kontakta läkare omedelbart. Endast för utvärtes bruk. Undvik kontakt med ögonen. Om produkten kommer i kontakt med ögonen, skölj ordentligt i rikligt med vatten. Uppsök läkare om det uppstår irritation. Förvaras svalt och utom direkt solljus.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.