Hugo Boss Boss The Scent For Her

Hugo Boss The Scent

Efter succéparfymen The Scent lanserar Hugo Boss äntligen damversionen The Scent For Her! Parfymen är perfekt för dig som vill ha en fräsch och blommig doft som samtidigt ger ett kraftfullt intryck.

Om damparfymen Boss The Scent For Her

Boss The Scent For Her är parfymen som utstrålar exklusiv kvinnlig elegans och värme samt ger en dragningskraft som stadigt ökar och berättar en historia om förförelse. Attraktionskraften kommer från toppnoterna honungslen persika och fresia som möter en oemotståndlig kombination av den orientaliska blomman osmanthus.

I basen finns rostad kakao som ger en beroendeframkallande boost och väcker dina sinnen ytterligare. Doften utstrålar intensitet och mystik samtidigt som den uttrycker en klar kemi som får både kvinnan som bär den och personen hon förför att ge efter för kraften hos Boss The Scent For Her.

Hugo Boss The Scent For Her

Köp nya Boss The Scent For Her

Klicka och välj variant från serien och köp nya Boss The Scent For Her redan idag.

Om herrparfymen Boss The Scent

Boss the Scents metodik till förföring är en konstart med perfekt balans mellan självförtroende och nonchalans. En mästerlig orkestrering av noterna ingefära och maninkafrukt varar länge och lämnar avtryck på alla sinnen. Långsamt och stabilt, men med en spänd förväntan i toner av lavendel och läder är symfonin som får kvinnan på fall.

Manikafrukten är den stora nyheten i Boss the Scent och har aldrig tidigare använts i en doft. Doften som påminner av jordgubbar och passionsfrukt doppade i choklad ger fokus, attraktion och otämdhet. Tillsammans förmedlas ren tilldragande manlighet.

Hugo Boss The Scent

Köp nya Boss The Scent

Klicka och välj variant från serien och köp nya Boss The Scent redan idag.

Hugo Boss Boss The Scent for Her for Him

Om varumärket Hugo Boss

Varumärket Hugo Boss har ända sedan starten för drygt 90 år sedan kombinerat stil och elegans med överkomliga priser. I det stora utbudet finns många klassiker, bland annat herrdoften Boss Bottled som hyllats av många användare och som sålts i miljontals exemplar världen över.

Produkten har lagts i kundvagnen