0 Varukorg
Makeup Revolution

Makeup Revolution

Makeup Revolution kännetecknas av färgglad makeup med en lyxig touch och bra kvalitet till fantastiska priser. På mycket kort tid har märket frälst mängder av makeupälskare världen över!

Se alla produkter

Makeup Revolution paletter

Paletter för ögon

Ögonskuggepaletter från Makeup Revolution är något alldeles särskilt. Välj mellan fantastiska färgkombinationer i både matta och skimrande nyanser! I heart Palette, Pro 1 Palette och Ultra 32 Eyeshadow Palette är exempel på populära paletter som borde finnas hemma hos alla makeupälskare.

Makeup Revolutions Paletter för ögon

Paletter för ansikte

Att Makeup Revolution är mästare på läckra paletter råder det inga tvivel om. Ansiktspaletter såsom rouger, bronzekit, contouring och concealer är en annan specialitet! Med dessa paletter är det enkelt att framhäva dina vackraste ansiktsdrag. Nyanserna går lika bra att blanda som att användas var för sig.

Makeup Revolutions Paletter för ansikte

Om varumärket Make Up Revolution

Det Londonbaserade makeupvarumärket Makeup Revolution lanserades i mars 2014. Visionen är att varenda produkt i sortimentet ska vara av bra kvalitet och leverera ett revolutionerande slutresultat, allt detta till fantastiska priser. Anledningen till denna filosofi är att varumärket ska vara lättillgängligt för alla passionerade makeupälskare, oavsett plånbok.

Idag är Makeup Revolution ett otroligt hypat sminkmärke som det pratas mycket om, både på nätet och IRL.

Produkterna är uppskattade bland såväl professionella makeupartister som beautyaddicts med ett stort skönhetsintresse.

Makeup Revolution har ett stort sortiment av produkter som passar alla hudtoner, från ljus till mörk, från gulaktiga- till rosa hudtoner. Det finns kort och gott en nyans och en formula för alla!

Sortimentet uppdateras med nya produkter regelbundet. Det kan även kännas skönt att veta att Makeup Revolution är ett Cruelty-free varumärke. Detta innebär att inga produkter eller ingredienser har testats på djur.

Makeup Revolution Paletter
Produkten har lagts i kundvagnen