Bronzer

Ge din hud en solkysst look med en bronzer! I vårt sortiment hittar du både skimriga och matta bronzers, eller solpuder som det även kallas. Här kan du köpa bronzer från populära märken som the balmNYX och IsaDora,. Välj det utförande som du gillar bäst: flytande, löspuder, kompaktpuder eller stift. Osäker på vilket solpuder som passar dig? Vi hjälper dig med tips om hur du hittar rätt och hur du bäst applicerar din bronzer!

Visar 48 av 3 Artiklar
Visa fler produkter

Bronzer

Perfekt bronzer: Vad, Var och Hur

En bronzer kan addera en betydelsefull touch till din sminkrutin och förvandla din look från vardaglig till glamorös på bara några sekunder. Men för att få till det bästa resultatet kan det vara bra att veta vad det är och hur du använder den på bästa sätt. Vi har svaren!

Vad är en bronzer?

Bronzer är en typ av kosmetisk produkt som används för att ge huden en varmare, solkysst ton — därav namnet solpuder. Det kan användas för att skapa en naturlig look eller för att framhäva specifika delar av ansiktet. 

Bronzers i olika former

Bronzers kommer i en mängd olika former, vilket gör att du kan hitta den som passar bäst för din hudtyp och dina personliga preferenser.

Puderbronzer, eller solpuder, är en klassiker och är enkel att använda, speciellt för makeup-nybörjare. Den appliceras lätt med en borste och ger en matt finish, vilket är perfekt för dom med oljig hy eller om man föredrar en mer naturlig look.

Flytande bronzer är ett utmärkt val för de med torr hud eftersom de ofta har fuktgivande egenskaper. Den kan blandas med din foundation eller användas enskilt för en mer intensiv, lystergivande effekt.

Bronzer sticks är ett praktiskt alternativ för snabba touch-ups under dagen. De är lätta att använda och perfekta att ha med sig i handväskan.

En krämbronzer erbjuder en lätt, byggbar täckning och en återfuktad finish. Den är idealisk för torr till normal hud och kan appliceras med fingertopparna, en borste eller en sminksvamp.

Oavsett vilken typ av bronzer du föredrar, är det viktigt att välja en som passar din hudton och hudtyp för att skapa den mest naturliga och smickrande effekten.

Var lägger man bronzer?

Att applicera bronzer på rätt ställen kan göra stor skillnad för din look. Generellt sett bör du applicera bronzer där solen naturligt skulle träffa ditt ansikte. Det inkluderar pannan (vid hårfästet), kindbenen, näsryggen och hakan. Ett tips när man applicerar sin bronzer är att tänka på formen av numret "3" på båda sidor av ansiktet. Börja vid pannan, svep sedan ner längs kindbenen och avsluta vid hakan. Glöm inte att även svepa lite bronzer längs halsen och öronen för att skapa en naturlig övergång och undvika skarpa linjer mellan ansiktet och halsen. Detta kommer att ge en mer naturlig och sammanhängande look.

Hur applicerar du bronzer?

För att applicera bronzer, använd en rouge/bronzerborste. Dessa borstar har ofta tätt packade strån, vilket gör att de kan leverera en perfekt mängd produkt i varje drag. Börja med en mindre mängd och bygg upp lagren för att uppnå önskad nyans. Kom ihåg att det är lättare att lägga till mer produkt än att ta bort.

Tips för att förbättra din bronzer

Ett tips är att matcha din bronzer med en något mörkare foundation. Byt till en som är en nyans varmare än din hudton för att få bronzer och foundation att mötas på mitten. Detta kommer att ge huden en naturligt solig look. Du kan även testa en skimrande bronzer för extra lyster och för att framhäva dina ansiktsdrag.

Vi har ett stort utbud av bronzers i vårt sortiment från populära märken som the Balm, rms beauty, bareMinerals, Ciaté och By Terry. Upptäck din favorit för perfekt solkysst hy året runt!

Behöver du inspiration? Vi har samlat våra topp 10 bronzers som våra kunder älskar! Ta reda på vilken bronzer som passar bäst för dig och upplev en naturligt solig look året runt.