0 Varukorg
stars, based on reviews

Clarins Instant Light Brush-On Perfector 03 Beige 2ml

Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Fri frakt över 99 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Instant Light Brush-On Perfector 2ml Clarins Concealer

Egenskap Lyster, Jämnar ut
Hudtyp Normal, Fet, Kombinerad, Torr
Volym 03 Beige 2ml
Pennan för alla kvinnor som omedelbart vill trolla bort alla tecken på trötthet, ofullständigheter och mörka partier i ansiktet. Mörka områden ljusas upp och ofullständigheter suddas optiskt ut med hjälp av Light Optimizing komplexet som fångar och förstärker ljuset för att ge oöverträffad lyster. Anletsdragen lyfts och ser fräschare ut samtidigt som huden förses med långvarig återfuktning, linjerna slätas ut och ytan blir jämnare.

Innehåller bl.a. Vetesocker (ger en omedelbart lyftande och fasthetsgivande effekt) och hyaluronsyra komplex (Fixerar fukten både på ytan och i den djupare hudvävnaden).

Användning:
Vrid pennans botten 1–2 varv för att få en lagom dosering. Kan appliceras över foundation eller också direkt på dagkrämen om ingen foundation används. För att eliminera mörka områden och jämna ut anletsdragen applicera Instant Light Brush-On Perfector i inre ögonvrån och under ögat, på överläppen, munvinklar och i labialveck. För att ljusa upp och förstärka applicera Instant Light Brush-On Perfector mellan brynen, i yttre ögonvrån, på kindben och längs näsryggen.
Upptäck mer som Instant Light Brush-On Perfector
Produkten har lagts i kundvagnen