0 Varukorg
5 stars, based on 3 reviews

Elizabeth Arden Flawless Finish Correcting & Highlighting Perfector 01 2,9g

Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Fri frakt över 99 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Flawless Finish Correcting & Highlighting Perfector 2,9g Elizabeth Arden Concealer

Egenskap Täckande, Jämnar ut
Hudtyp Normal, Fet, Kombinerad, Torr
Volym 01 2,9g
Denna lyxiga, lättviktiga concealerpenna är en omedelbar återställare som genast suddar ut alla tecken på trötthet och ger huden en strålande och utvilad look. Med bara en applicering maskerar Flawless Finish Correcting and Highlighting Perfector allt från mörka ringar och skuggor till fina linjer, blemmor och rodnader.

Formulan kan lätt byggas på från lätt till medium täckning och innehåller fuktgivande ämnen, antioxidanter och reflekterande pigment som hjälper till att korrigera problemområden och betona ansiktets konturer. Sammansättningen gör den lätt att blanda ut och fungerar till alla hudtyper och är även lämplig för den känsliga huden kring ögonen.


Användning:
För att korrigera: Applicera Perfector-pennan vid de mörkare områdena kring ögat, börja vid inre ögonvrån nära näsryggen och blanda produkten utåt. Du kan också applicera den kring näsvingarna, mungiporna eller korrigera en blemma. Det här är det perfekta kamouflaget för missfärgningar och skavanker.

För att ljusa upp: Svep pennan längs med näsan, uppe på kindbenen, inre ögonvrån och vid överläppens amorbåge. Blanda noga så att du får en naturlig utstrålning.
Upptäck mer som Flawless Finish Correcting & Highlighting Perfector
Produkten har lagts i kundvagnen